• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

08:08

SPEKTAKL U SRBIJI! Majk Tajson dolazi u Beograd, "Gvozdenom Majku” ceo sprat hotela

Ostali sportovi

SPEKTAKL U SRBIJI! Majk Tajson dolazi u Beograd, "Gvozdenom Majku” ceo sprat hotela

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u boksu održaće se od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu

Tim povodom u srpsku prestonicu će da dođe i jedan od najboljih u istoriji ovog sporta - legendarni Majk Tajson.

Tason će, kako prenosi Blic, biti gost Bokserskog saveza Srbije na Svetskom prvenstvu.  Zanimljivo je da je njegov poslednji rival Roj Džons junior poslednjih meseci već dvaput dolazio u Beograd u svrhu promocije Svetskog prvenstva, a sada će i čuveni  “Gvozdeni Majk”.

Foto: ap photo

Majl Tajson dolazi u Beograd

Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svetskog prvenstva koje će se održati u Areni. Inače, legendarni Tajson će u Beogradu na raspolaganju imati ceo sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji.

Istom hotelu je dostavljen detaljan i specifičan jelovnik za Amerikanca, baziran na mesu bizona i mnoštvu različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova.

Foto: reuters

 

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svetska megazvezda koja će biti gost naše zemlje i Bokserskog saveza Srbije.

Čuveni holivudski glumac Mark Volberg će takođe doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u boksu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija