• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.10.2021

22:08

ODJECI VN TURSKE! Jedna od najboljih botasovih trka u karijeri! Maks srećan zbog drugog mesta

Reuters

Ostali sportovi

ODJECI VN TURSKE! Jedna od najboljih botasovih trka u karijeri! Maks srećan zbog drugog mesta

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas ocenio je da je trka u Turskoj bila jedna od njegovih najboljih u Formuli 1, kao i da mu je drago da je sve prošlo bez problema

- Prošlo je dosta vremena, ali osećaj je dobar. Sa moje strane, to je bila jedna od najboljih trka koju sam ikad imao. Bolid je bio dobar u svim uslovima, imam poverenje u njega. Drago mi je što je jednom sve prošlo glatko - rekao je finski vozač, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

 

Botas je pobedio na trci za Veliku nagradu Turske, što mu je ujedno prva pobeda od trke u Rusiji prošle godine.

U kišnim uslovima do drugog mesta došao je vozač Red Bula Maks Ferštapen, koji je tako preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu, i sada ima šest bodova više od vozača Mercedesa Luisa Hamiltona.

- Nije bilo lako danas, staza je bila dosta klizava i morali smo da gledamo da štedimo gume, pa nismo hteli da pritiskamo. Činilo se da Botas ima bolji tempo i da je bolje štedeo gume, pa sam srećan što sam završio drugi - istakao je Holanđanin.

 

Treći je kroz cilj prošao još jedan vozač Red Bula Serhio Perez, koji je istakao da je imao "intezivnu" trku, u kojoj je pobedio Hamiltona i Šarla Leklera iz Ferarija.

 

- Bila je to trka gde morate biti strpljivi, pritiskati u pravo vreme i dobro upravljati gumama. Zapravo nismo znali šta se dešava sa gumama. Danas je bilo teško njima upravljati - poručio je Meksikanac.

 

Naredna trka u šampionatu Formule 1 vozi se u SAD, 24. oktobra, a do kraja sezone ostalo je još šest trka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija