• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

16:05

Praznik sporta u Kraljevu... Mališani iz 35 klubova u akciji Sportskog saveza Srbije

SSS

Ostali sportovi

Praznik sporta u Kraljevu... Mališani iz 35 klubova u akciji Sportskog saveza Srbije

Podeli vest

Od 2018. godine kada je Sportski savez Srbije prvi put organizovao Mali sajam sporta u Kraljevu, Sportski savez Kraljeva je nastavio da održava ovu manifestaciju i stvorio prelepu tradiciju

Tako je na Atletskom stadionu preko 35 klubova održalo prezentaciju svojih sportova, a mališani iz predškolskih ustanova i osnovnih škola mogli su da se oprobaju u mnogo sportova. Videli smo uživo mlade nade i trofeje iz fudbala, odbojke, košarke, biciklizma, kajaka, pikada, jedriličarstva, auto - moto sporta, borilačkih sportova, vaterpola, streljaštva, atletike, tenisa, rukometa...

Foto: SSS

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković je zajedno sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem i predsednikom Sportskog saveza Kraljeva Milošem Simovićem obiša Mali sajam i tom prilikom istakao:

Foto: SSS

- Održavanje Malih sajmova sporta i treba da postane tradicija. Na pravi način su to uradile kolege iz Kraljeva. Svojom energijom i marljivim radom uz punu podršku gradonačelnika pomažu razvoj sporta u Kraljevu i trude se da što više dece izabere svoj sport. Nadam se da će već od sutra mnogi mališani postati deo sportske porodice i izabrati zdrav način života.

Sportski savez Kraljeva sem Malih sajmova sporta priključio se i ostalim akcijama Sportskog saveza Srbije:

- Naša saradnja je uspostavljena na više nivoa i zaista nam je drago da se u Kraljevu sprovodi besplatna rekreacija za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama", da u vrtićima mališani vežbaju u okviru programa "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan", od samog pokretanja akcije Seoske igre SSS Kraljevo svake godine učestvuje, a ove godine su nam pomogli u organizaciji Republičkog finala atletike akcije sport u policiji. Imamo odličnu komunikaciju, podrška gradonačelnika Terzića je uvek prisutna, pa se nadam da će Sportski savez Kraljeva i u godinama koje dolaze odlično raditi - zaključio je Marinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija