• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.12.2021

17:47

DOMINACIJA! Novi Beograd RAZBIO Dinamo u Ligi šampiona

Starsportphoto

Ostali sportovi

DOMINACIJA! Novi Beograd RAZBIO Dinamo u Ligi šampiona

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas na gostovanju ekipu Dinama iz Tbilisija sa 17:8 (5:2, 3:2, 5:2, 4:2), u meču šestog kola Grupe A Lige šampiona

Bolji od ostalih u gostujućoj ekipi bili su Angelos Vlahopulos i Nika Šušiašvili sa po tri pogotka, dok su po dva gola dodali Dušan Mandić, Strahinja Rašović i Radomir Drašović.

U gruzijskoj ekipi najefikasniji su bili Valiko Dadvani, Dušan Vasić i Andria Bitadze sa po dva postignuta gola.

Novi Beograd na četvrtom mestu ima 10 bodova, a isti broj bodova na trećem i petom mestu imaju Barseloneta i Ferencvaroš, dok Dinamo iz Tbilisija na poslednjoj poziciji nema nijedan bod.

Naredno kolo igra se 11. januara, kada će Novi Beograd gostovati Barseloneti, a Dinamo iz Tbilisija dočekuje Ferencvaroš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija