• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

16:13

STVARAMO NAJBOLJE USLOVE ZA NAŠE SPORTISTE! Ministar Vanja Udovičić u poseti Braničevskom i Podunavskom okrugu!

MOS

Ostali sportovi

STVARAMO NAJBOLJE USLOVE ZA NAŠE SPORTISTE! Ministar Vanja Udovičić u poseti Braničevskom i Podunavskom okrugu!

Podeli vest

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nastavio je i ovog vikenda obilazak lokalnih samouprava širom Srbije

Ove subote posetio je Petrovac na Mlavi, Požarevac i Smederevo, gde se družio sa mladim sportistima, obišao radove na infrastrukturi i školama uručio novu opremu za fiskulturne sale.

Nove komplete sportske opreme, koji se sastoje od dva gola sa mrežama, dve table sa obručima, mreže za odbojku, kao i 40 lopti, dobile su Osnovna škola ”Žarko Zrenjanin” u Velikom Laolu, zatim Osnovna škola ”Vuk Karadžić” u Požarevcu, kao i Srednja tehnička škola u Smederevu.

Nakon posete posete mladim sportistima u Petrovcu na Mlavi, ministar Udovičić obišao je radove na izgradnji atletskog stadiona u Požarevcu, koji će biti dostupan svima onima koji vole ovaj sport, ali i svim ostalim sportistima i rekreativcima, kao i atletsku stazu na Smederevskoj tvrđavi gde se susreo sa mladim atletičarima.

”Iskoristili smo ovaj vikend i ovo lepo vreme kako bismo obišli radove na izgradnji atletskog stadiona u Požarevcu, koji će biti izgrađen po svim svetskim standardima i u kome će moći da uživaju svi, od profesionalnih sportista do rekreativaca, od naših najmlađih do naših veterana. Odgovornim ulaganjima u sport, u saradnji sa lokalnim samoupravama, stvaramo uslove u kojima će trenirati naši vrhunski sportisti, ali gde će ponići i novi šampioni koji će jednoga dana predstavljati našu Srbiju na svetskoj sportskoj sceni." - rekao je Udovičić i dodao:

- Ulaganja u sportsku infrastrukturu nikada nisu bila veća i ponosni smo što se rezultati toga vide u istorijskim sportskim uspesima koje naši sportisti nižu. Pored toga, svaki infrastrukturni sportski projekat je investicija u zdraviju i uspešniju budućnost. Takođe, nastavljamo sa programom opremanja lokalnih klubova i školskih fiskulturnih sala novom sportskom opremom, jer prepoznajemo njihovu važnost kao bastiona druženja i zajedništva, ali i zdravlja i sportskog duha. Želimo da pošaljemo poruku da je sport za sve i da smo svi u istom timu, a to je tim koji pobeđuje! - zaključio je ministar Udovičić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija