• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

22:26

Novo zlato za Srbiju! Delfini potopili Italijane!

Ostali sportovi

Novo zlato za Srbiju! Delfini potopili Italijane!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije osvojili su kvalifkacioni turnir Svetske lige, jer su u finalu savladali Italiju rezultatom 12:9.

Izabranici Dejana Savića stigli su do dva gola prednosti na sredini prve četvrtine, bilo je 3:1 za našu reprezentaciju, ali su Italijani golom Luke Marcialija smanjili rezultat.

Naš tim je golovima Viktora Rašovića i Dušana Mandića došli do dva gola prednosti na poluvremenu (6:4). Golom Radomira Drašovića Srbija je stigla na +3 (9:6) u finišu treće deonice, a pogodak Draška Gogova doveo je Srbiju na prag osvajanja turnira, jer su tada delfini poveli sa četiri gola razlike (10:6).

Foto: Starsportphoto©

 

Do kraja meča samo je održavana prednost i došla je Srbija do novog zlata. Draško Gogov je bio strelac tri gola, po gol manje postigli su Dušan Mandić i Viktor Rašović. Kod Italijana najjefikasniji je bio Nikolo Prešuti sa dva pogotka.

Finalni turnir Svetske lige igraće se od 23. do 29. jula u Strazburu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija