• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2022

23:35

RAŽNATOVIĆ POKORIO ISTANBUL!  Srpski bokser upisao 11. recku u profi ringu

PR tim Veljka Ražnovića

Ostali sportovi

RAŽNATOVIĆ POKORIO ISTANBUL! Srpski bokser upisao 11. recku u profi ringu

Podeli vest

Veljko Ražnatović upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu

Na gala reviji u Istanbulu Atila Koroš, drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj, izdržao je svega tridesetak sekundi pre nego što ga je Srbin poslao na patos sa kojeg se više nije digao.

Ražnatović je pobedu u Turskoj proslavio podigavši sina Željka i srpsku trobojku.

- Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam verovao da sam i dalje na visokom nivou, s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu. Zahvalnost dugujem mom timu, trenerima Zoranu Bačulovu, Vladanu Babiću, Igoru Tomaševiću, kao i Rusima Vitaliju Slanovjevu i Alanu Čehoevu kod kojih sam se na Vladikavkazu u Arijana boksingu pakleno spremao za ovaj meč, ali i spektakle i titule koji, verujem, tek slede. Veliko hvala i Nenadu Borovčaninu, predsedniku Bokserskog saveza Srbije, koji je posredovao u organizaciji meča u Turskoj - izjavio je Veljko posle meča.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija