• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

13:41

ODBOJKAŠI SE RAZGOROPADILI PROTIV KENGURA! Australijanci zapretili u finišu, ali sprečena drama!

beta

Ostali sportovi

ODBOJKAŠI SE RAZGOROPADILI PROTIV KENGURA! Australijanci zapretili u finišu, ali sprečena drama!

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Australiju u Ligi nacija sa 3:0 po setovima 25:17, 25:20, 25:22


Srbija je posle tri vezana poraza, od Nemačke, SAD i Brazila vezala dve pobede, u prošlom kolu pala je Kanada, a sad Australija.

Odbojkaši sada imaju skor od četiri pobede i isto toliko poraza!

Odlično je Srbija otvorila utakmicu, napad je sjajno funkcionisao, odlično su naši odbojkaši taktički čitali Australijance. Brzo su u prvom setu stekli prednost od 15:10, a potom bez imalo problema priveli kraju uvodini set i najavili da ne biu trebalo da bude iznenađenje u ovom duelu.
 

Foto: beta

 

Drugi set su Orlovi malo lošije počeli, pa su Australijanci imali prednost od 15:12. Ali, usledila je serija naših momaka od 3:0, na vremen je proradio servis Srbije koja je izjednačila rezultat na 15:15. Potom je usledio egal, a onda su Orlovi ubacili u šestu brzinu, vezali četiri poena, nakon 18:18, preokrenuli su na 22:18 i stavili malo teže nego što smo očekivali tačku na drugi set.

Foto: beta

 

Posle prednosti od dva seta bilo je jasno da naši odbojkaši neće prokockati sjajnu šansu da upišu novi trijumf. Nekako su se Australijanci držali do 16:13. U nastavku kao da su se predali, pa je usledio potpuni potop rivala, Srbije je povela 24:16. Usledio je mali pad, prokockali su naši reprezentativci čak pet meč lopti, ali na sreću sprečena je drama i upisana pobeda beu izgubljenog seta - 3:0.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija