• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

18:40

SELEKTOR HRVATA SRAMNO PROZVAO SRBIJU! Još nas nisu POBEDILI na...!

Ostali sportovi

SELEKTOR HRVATA SRAMNO PROZVAO SRBIJU! Još nas nisu POBEDILI na...!

Podeli vest

Vaterpolisti Hrvatske plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Budimšešti, pobedom nad Srbijom rezultatom 14:12

Hrvatska je ostvarila veliki uspeh, što su kao senzaciju okarakterisali i mediji u komšiluku.

Ovo je bilo deveto polufinale na planetarnim šampionatima za Barakude, koje su sedam puta zaredom na Svetskim prvenstvima osvajale medalju.

Iako imaju osmoricu debitanata u nacionalnom timu, izabranici Ivice Tucaka su uspeli da naprave podvig i eliminišu favorizovane Delfine Dejana Savića.

- Čestitam Srbiji na divovskoj bici. Mislim da je ovo do sada bila najlepša utakmica na Svetskom prvenstvu. Bilo je lepih poteza, golova... Nekada dobije Hrvatska, nekada dobije Srbija. Mi imamo sreće, na Margit Sigetu nas još Srbija nije dobila. Ponosan sam na moju ekipu, verujem u njih i imamo velike ambicije. Igramo sjajno, volim da radim sa mladim ekipama i ovo je za mene jedan neverovatan izazov, kao što verujem i da je za mog kolegu Dekija. Sve je u najboljem redu, valja uzeti medalju - rekao je vođa hrvatskog tima Ivica Tucak posle trijumfa nad Srbijom.

Foto: Starsportphoto

 

Iskusni centar Ivan Krapić je posebno naglasio zadovoljstvo, zbog sjajno realizovanog igrača više, u situacijama kada je Hrvatska bila brojčano jača u bazenu.

- Imali smo dobar dogovor pre utakmice i držali smo se njega. Bili smo disciplinovani, jer držati jednu ekipu kao što je Srbija praktično celu utakmicu pod kontrolom, verujte da ne može svako. Oni su aktuelni olimpijski šampioni, momci su toliko toga osvojili... Drago mi je da smo prošli to četvrtfinale, okrećemo se polufinalu. Za nas turnir tek počinje, u igri smo za medalju. Sigurni da nismo došli da se zadovoljimo time što smo ušli među četiri. Igrač više je funkcionisano dobro, to je nešto što nam je do sada falilo. Drago mi je što je to profunkcionisalo u najvažnijem momentu. Čestitam moji saigračima na pobedi, a reprezentaciji Srbije na izuzetnoj utakmici i fer borbi - podvukao je Ivan Krapić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darežare70

pre 1 godinu

Covek je samo konstatovao cinjenicu.Na Margit Sigetu Srbija nikad nije dobila Hrvatsku i tacka. U cemu je skandal.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija