• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

17:52

SAVIĆ NIKAD BESNIJI POSLE 5. MESTA U SVETSKOJ LIGI! Ovo je ozbiljna BLAMAŽA! Moraću i ja da se PROMENIM!

Privatna arhiva

Ostali sportovi

SAVIĆ NIKAD BESNIJI POSLE 5. MESTA U SVETSKOJ LIGI! Ovo je ozbiljna BLAMAŽA! Moraću i ja da se PROMENIM!

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostala je bez medalje na takmičenju u Svetskoj ligi, što nije zadovoljilo selektora Delfina Dejana Savića

Srpski vaterpolisti su savladali Crnu Goru u doigravanju i osvojili peto mesto, ali ni "utešna" pobeda nije oraspoložila selektora Dejana Savića.

Učinak od po tri pobede i poraza, proslavljeni as na klupi Delfina prokomentarisao je kao ponižavajućim.

- Ovo je ozbiljna blamaža. Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira - rekao je selektor Savić.

Delfini su u Francuskoj nastupili u podmlađenom sastavu. Oslabljeni, bez velikog broja standardnih igrača, ali i niza razloga oko neuspeha protiv Španije, Crne Gore (u grupi) i Italije:

- Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje, želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji.

Foto: beta

selektor Dejan Savić

Selektor napominje da u narednim danima predstoji analiza grešaka:

- Možda ću morati ja da se promenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano - istakao je Dejan Savić.

Srpska selekcija nastavlja pripreme 31. jula u Beogradu dok će se od drugog avgusta preseliti u Trebinje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija