• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

13:16

SELEKTOR SRBIJE BESAN: Neki od nas još čekaju plate!

Starsportphoto

Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE BESAN: Neki od nas još čekaju plate!

Podeli vest

Selektor Srbije Toni Đerona oglasio se nakon smene na klupi reprezentaciji Tunisa i nije štedeo bivše poslodavce

Toni Đirona je vodio Tunis pre nego što je seo na klupu Orlova. Sami Saidi ga je nasledio, a sada je Tunis otpustio i njega, nakon što je ova selekcija imala svoj najgori rezultat na prvenstvima Afrike.

Selektor Srbije opleo po Tunisu

Završili su četvrti, a Saidi koji je zamenio Đeronu na čelu nacionalnog tima u avgustu 2020. godine je morao da ode. Ipak Đerona je imao komentar na to...

- Nadam se bar da su ga platili pre nego što je otišao. Neki od nas to još uvek čekaju! - napisao je ljutiti Đerona na tviteru.

Foto: Beta/AP

 

Španski stručnjak je vodio Tunis od 2017. do 2020. godine i sa njima je osvojio zlato i srebro na dva prvenstva Afrike, a na Mediteranskim igrama je bio srebrni.

Toni Đerona je doneo nešto novo u naš rukomet. Postepeno vraća "Orlove" u vrh svetskog rukometa, a da je na dobrom putu pokazala je i bronzana medalja na Mediteranskim igrama.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija