• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2022

13:19

Srbin presrećan: Dokazao sam da sam među najboljima na svetu!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Srbin presrećan: Dokazao sam da sam među najboljima na svetu!

Podeli vest

Bacač kugle Armin Sinančević je obradovao Srbiju na nedavno završenom prvestvu Evrope, pošto se okitio srebrom

- Već tri godine sam među najboljim bacačima kugle na svetu, a srebrna medalja na Evropskom prvenstvu je kruna dosadašnjeg rada. Očekujem još bolje reuzultate narednih godina- poručio je srpski atletičar Armin Sinančević.

Sinančević je prvak Balkana i pobednik Mediteranskih igara, a osvojio je zlato i na MOSI igrama u Novoj Varoši.Prošle godine bio je sedmi na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Foto: reuters

 



- Gde god sam se pojavio postavio sam rekord šampionata - Balkanskih igara, Mediteranskih igara, MOSI. U Minhenu sam osvojio evropsko srebro, borio sam se do kraja za zlato i mislim da sam na pravi način predstavio sebe i svoju zemlju - rekao je Sinancecvić Tanjugu.

Sada mu sledi finale Dijamantske lige u Cirihu, a naredne godine Evropsko dvoransko i Svetsko prvenstvo na otvorenom.

- Dokazao sam da sam jedan od boljih bacača na svetu i na svakom takmičenju ću ići da ostvarim sto bolji rezultat. Nije uvek lako, ali trudim se da prevaziđem te momente i budem što bolji

Sinančević je otkrio i da mu je posebno drago što je na MOSI igrama osvojio zlato za rodno Prijepolje.

- Nisam imao veliku podršku lokalne samouprave, ali sam nastupao za moj grad, pobedio i značajno popravio rekord Igara- istakao je atletičar Crvene zvezde, kako kaže ponosni član najboljeg kluba u Srbiji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija