• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

21:10

SAVIĆEV NASLEDNIK O PREDSTOJEĆIM IZAZOVIMA! Čast je biti selektor Srbije!

VSS

Ostali sportovi

SAVIĆEV NASLEDNIK O PREDSTOJEĆIM IZAZOVIMA! Čast je biti selektor Srbije!

Podeli vest

Novi selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović pričao je o neuspesima u prethodna dva ciklusa i narednim izazovima

Naslednik Dejana Savića na selektorskoj klupi smatra da mu je ukazana velika privilegija.

- Ne postoji veća čast nego biti selektor svoje zemlje. Ponosan sam ali i svestan velike odgovornosti koju preuzimam. Zahvalio bih se Vaterpolo savezu Srbije i predsedniku Jeleniću na poverenju. Obećavam veliki rad da bi napravili atmosferu, rezultat i iskoristili ogroman potencijal ekipe na vrednostima i tradiciji vaterpola u Srbiji - rekao je Uroš Stevanović.

O prvim koracima kaže:

- U kratkom roku moram da obavim razgovore oko formiranja stručnog štaba i napravimo plan i program za obaveze koje nas očekuju u narednom periodu.

Foto: VSS

novi selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović

Delfini su ostali bez odličja na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, kao i na Šampionatu Evrope u Splitu. Kalendar je zgusnut, ali su medalje obaveza.

- Pred nama su od jula četiri takmičenja za godinu dana gde želimo da osvojimo medalje. Tu su svetsko prvenstvo u Japanu, evropski šampionat u Izraelu, zatim svetski šampionat u Kataru i na kraju Olimpijske igre u Parizu - istakao je Uroš Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija