• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2023

19:26

ŠAMPION NEUMOLJIV! Novobeograđani POTOPILI Partizan u derbiju!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ŠAMPION NEUMOLJIV! Novobeograđani POTOPILI Partizan u derbiju!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su ekipu Partizana rezultatom 14:8 (4:2, 3:2, 3:2, 4:2) u meču prvog kola trećeg turnira regionalne Premijer lige, koji se igra u Šapcu

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Alvaro Granados, Dimitrios Skumpakis i Duško Pijetlović koji su postigli po tri gola.

U ekipi Partizana bolji od ostalih bio je Zoran Božović, koji je takođe postigao tri pogotka. "Crno-beli" su samo sredinom prve četvrtine uspeli da priprete i povedu sa 2:1, ali je ostatak meča protekao u dominatnijoj igri favorizovanog Novog Beograda.

Ekipa trenera Živka Gocića igrala je izvanredno u odbrani, posebno sa igračem manje o čemu svedoči podatak da je Partizan iskoristio samo jednu od ukupno 10 situacija u kojima su imali brojčanu prednost u bazenu.

Trijumf aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona mogao je da bude i znatno ubedljiviji, ali su vaterpolisti Novog Beograda iz velikog broja izglednih šansi pogađali prečku ili stativu. Bio je to šesti trijumf za Novi Beograd u regionalnom takmičenju iz isto toliko utakmica čime su Novobeograđani sačuvali lidersku poziciju na tabeli.

Foto: Starsportphoto

Zoran Božović

Novobeograđani će u narednom meču odmeriti snage sa Radničkim iz Kragujevca. Taj meč na programu je u petak sa početkom u 20.30 časova, a pod znakom pitanja je nastup Nikole Jakšića, koji je u duelu sa Partizanom zadobio povredu lakta.

Naredni rival "crno-belih" sutra od 17 sati je ekipa zagrebačke Mladosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija