• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

20:25

NOVE MUKE ZA TAJSONA! Gvozdeni Majk opet OPTUŽEN za SILOVANJE!

AP PHOTO

Ostali sportovi

NOVE MUKE ZA TAJSONA! Gvozdeni Majk opet OPTUŽEN za SILOVANJE!

Podeli vest

Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca

Žena, koja zahteva odštetu od pet miliona dolara, rekla je da ju je Tajson silovao u limuzini nakon što ga je srela u noćnom klubu u Njujorku i da je pretrpela "fizičke, psihičke i emocionalne povrede" u godinama od tada.

Izjava te žene ne navodi datum napada, već samo kaže da se to dogodilo početkom 1990-ih, otprilike u isto vreme kada je Dezajr Vašington izjavila du je Tajson silovao u Indijanapolisu. Tajson je 10. februara 1992. godine osuđen za silovanje i odslužio je tri godine zatvora.

Tužba u Njujorku je podneta prema Zakonu o preživelim odraslim osobama.

Žena je u svom iskazu navela da je ušla u Tajsonovu limuzinu i da je bokser odmah počeo da je dodiruje i pokušava da je poljubi.

- Nekoliko puta sam mu rekla ne i zamolila ga da prestane, ali je on nastavio da me napada. Potom mi je skinuo pantalone i nasilno me silovao - rekla je žena.

 

 

Ona želi da zadrži svoju anonimnost, jer bi, kako je rekla, objavljivanje njenog imena "svakako predstavljalo rizik za mene od daljeg psihičkog oštećenja, uznemiravanja, ismevanja i lične sramote".

Advokat koji je zastupa je rekao da njegova kancelarija nije jednostvano verovala ženi na reč, već je istražila njene navode i utvrdila da su "veoma verodostojni".

Advokatska kancelarija je danas saopštila da ne može dalje da komentariše slučaj.

Tajson (56), rodjen u Bruklinu, bio je neprikosnoveni svetski šampion u teškoj kategoriji od 1987. do 1990. godine, ali njegov život van ringa bio je turbulentan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOMŠINICA O STRADALOM BOKSERU: Bio mi je kao brat!
Ostali sportovi

KOMŠINICA O STRADALOM BOKSERU: Bio mi je kao brat!

Miomir Marjanović poznat kao “Metlica” jer je, kako navodi njegov prijatelj i novinar koji je pratio njegovu sportsku karijeru, Tomislav Santrač “čistio” protivnike iz ringa, poginuo je danas na divljem pružnom prelazu u ulici Dušana Popovića u Nišu. Njega je na pruzi Niš – Dimitrovgrad udarilo šinsko vozilo za održavanje pruge a Miomir je izdahuo na licu mesta

09.01.2023

21:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija