• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

21:25

OSTOJA MIJAILOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Skupština prihvatila, proglašeni rezultati izbora! "BORBA SE NASTAVLJA"!

JSD Partizan

Ostali sportovi

OSTOJA MIJAILOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Skupština prihvatila, proglašeni rezultati izbora! "BORBA SE NASTAVLJA"!

Podeli vest

Održana je vanredna Skupština JSD Partizan u prostorijama Društva na stadionu u Humskoj.

Foto:  

Sednica je počela u 17 časova, a na dnevnom redu našle su se rasprave o aktuelnoj situaciji u klubovima članicama JSD Partizan, sudskim sporovima i načinu finansiranja Društva. 

Sa željom da spreči dalji razdor unutar klubova članica JSD Partizan, predsednik Društva, Ostoja Mijailović je na Skupštini podneo ostavku koju je prhvatila većina prisutnih delegata. Istovremeno, dužnosti generalnog sekretara je razrešen Željko Tanasković. 

Sednica je potom nastavljena, a radno predstavništvo je predložilo izmenu Dnevnog reda kako bi Skupština postala izborna i kako bi bilo izabrano novo rukovodstvo JSD Partizan. 

Od strane odbojkaškog kluba, atletskog kluba, rvačkog kluba i veslačkog kluba, za predsednika JSD Partizan je predložen Ostoja Mijailović. U tom trenutku, podrškom 62 od ukupno 93 glasa u Skupštini, Mijailović je ponovo izabran za predsednika JSD Partizan. 

Foto: JSD Partizan

Istovremeno, Mijailović je predložio novi Upravni odbor koji je Skupština potom izabrala. Zamenik predsednika UO postao je Đorđe Višacki, za potpredsednike Skupštine izabrani su Rasim Ljajić, Andrea Arsović, Jovan Lazarević i Milan Pavlović. 

Novi UO JSD Partizan čine još: Željko Obradović, Marko Nikolić, Predrag Micić, Nedeljko Stajić, Alekdandar Stanković, Rajko Baltić, Ljubomir Grujić, Marko Lekić, Aleksandar Jakovljević, Dragan Milenković, Jovan Obradović i Ilija Dražić. 

Foto: JSD Partizan

Na mesto generalnog sekretara ponovo je postavljen Željko Tanasković. 

“Podneo sam ostavku iz razloga razjedinjenosti unutar Društva i sa ciljem da proverimo volju većine klubova. Zahvaljujem se na podršci klubovima koji su stali iza mene. Ovaj izbor sam prihvatio isključivo jer sam dobio podršku dve trećine glasova, odnosno 62 od 93 glasa. Ponosan sam na to što sam dobio veću podršku od one koju sam dobio pre šest meseci. Zahvaljujem se na poverenju i jedino što mogu da poručim jeste da nastavljamo da se borimo za naš Partizan”, istakao je predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nevažna vest o nevažnom događaju. Važan događaj bi bio da je sadašnji ministar privrede uhapšen zbog brojnih kriminalnih radnji a važna vest bi bila da je u ,,Informeru'' o tome napisana bar jedna jedina reč. Zato je za Srbiju dobro da ipak još ima nekoliko objektivnih medija i da nisu svi pod Vučićevom kontrolom! (Jutjub; naslov: ,,Mahinacije ministra privrede!!!'' Odslušala sam do 15. minuta, dalje nisam htela, jer je i tih 14 minuta bilo dovoljno da se podsetim ko su i kakvi su saradnici sadašnjeg predsednika Srbije i podsetim narodne poslovice koja glasi: s kim si, onakav si). Još jednom: Jutjub; naslov je ,,Mahinacije ministra privrede!!!''

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17