• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

08:30

Selektor Uroš Bregar saopštio spisak rukometašica za duele sa Turskom!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Selektor Uroš Bregar saopštio spisak rukometašica za duele sa Turskom!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar objavio je spisao rukometašica za dve utakmice sa selekcijom Turske koje su na programu 7. i 12. aprila.

Okupljanje najboljih srpskih rukometašica zakazano je za 2. april u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Selektor najboljih srpskih rukometašica saopštio je širi spisak igračica na koje računa, a računa i na Kristinu Liščević, Jelenu Lavko i Jovanu Stoiljković.

Oporavljenji bekovi Jovana Kovačević i Anđela Janjušević biće od velikog značaja za ovaj tim. Uroš Bregar opredelio se za sledeći sastav iz kog će u narednim danima izabrati finalni roster za poslednji stepenik kvalifikacija:

Golmani: Kristina Graovac, Jovana Risović, Marija Simić, Jovana Vasiljković.

Bekovi: Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Aleksandra Vukajlović, Anđela Janjušević, Jovana Kovačević, Katarina Stošić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Jelena Knežević, Ana Petrović, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Agbaba, Sara Garović, Milica Ignjatović

Krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Isidora Bogunović, Ana Kojić, Nataša Lovrić, Dunja Radević, Anja Vujnović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20