• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2023

17:22

POZNATO!  Evo kada se održava 36. Beogradski maraton!

Starsportphoto

Ostali sportovi

POZNATO! Evo kada se održava 36. Beogradski maraton!

Podeli vest

Beogradski maraton održaće se po 36. put, 23. aprila sa startom ispred crkve Svetog Marka.

 Učesnici će imati priliku da se takmiče u trkama na 21, 42 i od ove godine na trci od 10 kilometara.

- Osim polumaratonske trke na 21km i maratona na 42km na kome će istovremeno biti održano i državno prvenstvo, novina za sve učesnike je trka na 10km. Nastala je kao naša želja da omogućimo i onima koji se možda nisu dovoljno pripremili ili su kasno krenuli sa pripremama, da imaju priliku da učestvuju na Beogradskom maratonu i istrče dužinu koja nije previše zahtevna. Takođe, želja nam je ohrabrimo one koji sada istrče 10km, da naredne godine podignu lestvicu još više i spreme se za polumaraton, a kasnije i za maraton, jer je to u skladu sa sloganom Beogradskog maratona: "Uvek više "- stoji u saopšetnju organizatora.

Prijave za maraton su otvorene do 19. aprila 2023. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija