• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

12:22

Kucnuo je čas! "Orlovi" spremni, ovih 18 će nas predstavljati na EP u Nemačkoj!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

Kucnuo je čas! "Orlovi" spremni, ovih 18 će nas predstavljati na EP u Nemačkoj!

Podeli vest

Poznat je finalni sastav muške seniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo koje se u Nemačkoj održava od 10. do 28. januara.

Od dolaska na klupu srpske reprezentacije, selektor Antonio Đerona uspeo je ono što njegovim prethodnicima nije polazilo za rukom - da vrati veru u nacionalni tim.

Ipak, španski stručnjak svestan je da, da bi slika bila kompletna, nacionalni tim Srbije mora da napravi iskorak na velikom takmičenju i napokon se okiti medaljom. 

Drugog dana Božića održani su poslednji lekarski pregledi koji su potvrdili da planiranih 18 igrača mogu put Minhena u sredu, 10. januara, kada je zakazana selidba ”orlova” iz Španije u Nemačku.

Selektor Srbije, Antonio Đerona, opredelio se za sledeći sastav:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev

Leva krila: Nemanja Ilić (kapiten) i Vanja Ilić

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Desna krila: Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić i Dragan Pešmalbek

Bekovi: Petar Đorđić, Lazar Kukić, Ilija Abutović, Marko Milosavljević, Miloš Orbović, Predrag Vejin, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Miljan Pušica, Uroš Kojadinović

Opremu su zadužili i momci koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku.

Intervju sa selektorom Srbije možete da pročitate na našem portalu u 15:00 časova.

Raspored utakmica grupe C:

12.01. 18.00č Island - Srbija 

14.01. 20.30č Srbija - Mađarska

16.01. 18.00č Srbija - Crna Gora

Direktni prenosi Srbije na Evropskom prvenstvu biće na kanalima Radio Televizije Srbije i Arene Sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija