• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

13.06.2024

14:31

Presrećna sam! Angelina pričala o srebru, pa pomenula Igre (FOTO GALERIJA)

Starsportphoto

Ostali sportovi

Presrećna sam! Angelina pričala o srebru, pa pomenula Igre (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Posle srebra na Evropskom prvenstvu, naša talentovana atletičarka Angeina Topić je izjavila da presrećna zbog velikog uspeha.

Srebrna atletičarka u disciplini skok uvis je prilikom povratka u Beograd se zahvalila svom timu na čelu s njenim ocem Dragutinom Topićem.

- Pa mislim, treba malo vremena da se slegnu utisci, ali što mogu da kažem je da sam prezadovoljna i presrećna zbog rezultata, ovo je moj najveći uspeh do sada i velika odskočna daska za dalji napredak i postizanje još boljih rezultata. Hvala celom mom timu sa mojim trenerom Dragutinom Topićem, naravno mojim ocem, doktor Jovan Đurović, kao i da se zahvalim na svim čestitkama. Želim da čestitam timu na odličnim rezultatima - rekla je ona.

Foto: Starsportphoto

Angelina Topić

Otkrila je koji joj je savet dao otac pre finala Evropskom prvenstva u Rimu.

- Poseban savet (smeh)? Sve što znam sam naučila od njega, on mi je najveći uzor u sportu i životu. Nešto posebno pred finale? Samo da se ponašam kao i inače, da uživam u trenutku, kao i na svim ostalim takmičenjima. Moj maksimum je bio dovoljan za drugo mesto ovog puta - dodala je Angelina.

Olimpijske igre startuju 26. jula, a Angelina priznaje da je to za nju posebna čast.

- Ništa, da uživam. To je ogromna stvar, veliki je uspeh plasirati se na OI, sa 18 godina, srećna sam što mogu da se nazovem olimpijcem. Jedva čekam da vidim kako to izgleda, nadam se prolasku u samo finale, srećna sam samom činjenicom da ću biti tamo - rekla  je naša atletičarka.

Za kraj je rekla da  joj je cilj da uskoro preskoči dva metra.

- Nadam se da se uskoro sprema. Ovo je peti-šesti put da se podižem na tu visinu. Možda te noći nisu bili neki uslovi savršeni za skakače uvis, uhvatila nas je i kiša na pola takmičenja, vetrovito je bilo i hladnjikavo. Srećna sam što sam prema mojim standardima ostvarila sjajan rezultat - zključila je Angelina Topić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija