• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.06.2024

12:59

Krenuli smo biciklom na Mesec... Dragutin Topić najavio Angelinin pohod na medalju u Parizu

Atletski savez Srbije

Ostali sportovi

Krenuli smo biciklom na Mesec... Dragutin Topić najavio Angelinin pohod na medalju u Parizu

Podeli vest

Dragutin Topić, otac sjajne Angeline, koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, oglasio se na Instagram profilu posle uspeha svoje ćerke.

Angelina Topić je obradovala Srbiju, osvojila je srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu u Rimu u skoku uvis. Preskočila je 197 centimetara, a ispred nje je bila samo Jaroslava Mahučik iz Ukrajine sa preskočenih 199 centimetara.

Iako će tek u julu napuniti 19 godina, iza sebe ima dve evropske medalje, bronzu iz Minhena i sada srebro iz prestonice Italije. Nema dileme, uskoro će oko vrata imati najsjajnije odličje, a uveren je i njen otac i trener Dragutin Topić, koji se oglasio dan nakon velikog uspeha svoje ćerke.

"Vicešampionka Evrope. Naša Angelina. Hvala našem timu u Rimu,  Dr. Jovanu Đuroviću, fizioterapeutu Slobodanu Markoviću i svima onima koji su pomogli da ovo pobedničko postolje postane java. Publika na stadionu je zdušno navijala i davala posebnu inspiraciju svim takmičarkama, naročito Angelini. Veče koje ćemo pamtiti. Hvala i svima vama koji podržavate i pratite Angelinin trud, želju i stremljenje da bude najbolja kada je najpotrebnije. Osvojiti olimpijsku medalju je put biciklom na Mesec, ali vrteći pedale naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka", napisao je Topić, koji je burno poslavio osvajanje medalje.

 

 


Angelina se takmičila i u skoku udalj, gde se nije domogla finala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak
Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) saopštava da je petoro zaposlenih u KPZ u Beogradu u Padinskoj Skeli, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su učinili krivično delo nesavestan rad u službi, odmah suspendovano i udaljeno sa posla zbog propusta koji su otkriveni unutrašnjom kontrolom posle smrti prekršajno kažnjenog Stanimira Brajkovića (74) 4. februara u ovom zavodu.

28.06.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija