• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.09.2024

07:43

Angelinu dečko rasplakao! Pogledajte kako je dočekao šampionku (FOTO)

Instagram/Aleksa Tomić

Ostali sportovi

Angelinu dečko rasplakao! Pogledajte kako je dočekao šampionku (FOTO)

Podeli vest

Aleksa Tomić, dečko Angeline Topić, oduševio je sve porukom nakon što je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore.

Aleksa je sačekao Angelinu na aerodromu sa posebnom porukom, a u centru pažnje je bio Noa Lajls, čuveni atletičar.

"Svetski šampioni čega", poruka je Lajlsa, koja sada aludira na Angelinu.

Podsećamo, Lajls je postao svetski viralan kada je isprozivao NBA ligu, jer mnogi  Amerikanci smatraju da je šampion NBA zapravo šampion planete.

Foto: Instagram/Aleksa Tomić

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

 

 

- Znate šta me najviše boli? Kad gledam NBA finale i njima stoji ‘svetski šampioni’ na čelu. Svetski šampioni čega? SAD? Da me ne shvatite pogrešno, volim SAD s vremena na vreme, ali to nije čitav svet. Ovo je svet. Ovde se gotovo sve države bore i sijaju, noseći svoje zastave kako bi pokazali koga predstavljaju. U NBA nema zastava -  rekao je Lajls svojevremeno.

Angelina je sad svetska šampionka i svi odlično znaju za nju. Bila je toliko oduševljena gestom dečka, pa je ovu fotografiju objavila na Instagramu uz emotikon suza. 

Foto: Starsportphoto

Angelina Topić

 

Mesec dana je prošlo od povrede, naprsnuća fibule, zbog kog je morala da odustane od finala na Olimpijskih igara u Parizu, a Angelina je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu. Preskočila je visinu od 191 centimetara, što je daleko ispod njenog ličnog rekorda od 198 centimetara, ali je bilo dovoljno za novu zlatnu medalju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija