• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2016

18:38

BANDALOVSKI NAPUSTIO PARTIZAN: Grobari, neću vas zaboraviti! Napred crno-beli!

Partizan

BANDALOVSKI NAPUSTIO PARTIZAN: Grobari, neću vas zaboraviti! Napred crno-beli!

Podeli vest

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski posle godinu i po dana napustio je Partizan, pošto je sporazumno raskinuo ugovor

On se od crno-belih oprostio porukom na svom Instagram profilu, napisavši da je danas jedan od najtežih dana za njega.

- Proveo sam prelepih godinu i po dana u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i bod. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i juga -  objavio je Bandalovski na Instagramu.

Bugarski fudbaler je poručio da se ne oprašta, već samo pozdravlja.

- Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred "grobarima". Život je nepredvidljiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede - napisao je Bandalovski.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija