• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

10.02.2017

16:40

LEGENDE CRNO-BELIH PORUČUJU: Partizan će se boriti za titulu u Ligi šampiona!

Partizan

LEGENDE CRNO-BELIH PORUČUJU: Partizan će se boriti za titulu u Ligi šampiona!

Podeli vest

Košarkaši Partizana imaju šanse da naprave veliko iznenađenje u FIBA Ligi šampiona, pa čak i da se uključe u borbu za trofej u ovom takmičenju, poručio je legendarni košarkaš crno-belih Goran Grbović! I bivši trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da ekipa iz Humske može da napravi uspeh u Evropi

Posle pobede crno-belih nad PAOK (76:74) u sredu uveče u prvom meču plej-ofa izabranici Aleksandra Džikića su na dobrom putu da se nađu u završnici ovog takmičenja.

Ukoliko isti rezultat ostvare i u Beogradu 22. februara, klub iz Humske će se u osmini finala sastati sa ekipom Tenerifa.

Veliki trijumf

Grbović kaže da crno-beli mogu da izbore plasman na fajnal-for u FIBA Ligi šampiona.

Starsportphoto©
Goran Grbović

- Partizan je odigrao odlično u Solunu, pobedio je protiv tima koji nije slab. Ako se uzme u obzir kako su crno-beli započeli sezonu, ovo je veliki uspeh. Pobeda kao što je bila ova u Solunu i ona protiv Zvezde podižu igračima samopouzdanje. Zbog toga očekujem da crno-beli u nastavku sezone igraju još bolje. Imaju dobre šanse da u Beogradu izbore plasman u osminu finale, a onda je sve moguće, pa čak i da se bore za trofej - rekao je Grbović.

Ukoliko se Partizan plasira na fajnal-for FIBA Lige šampion, postoji mogućnost da Beograd bude domaćin završnog turnira. Grbović kaže da bi to bio veliki uspeh za srpsku košarku.

Mogu da budu i domaćini
Bilo bi odlično kada bi ove sezone u Beogradu bio održan završni turnir FIBA Lige šampiona
Goran Grbović, legendarni košarkaš Partizana

- Bilo bi odlično kada bi, pre fajnal-fora Evrolige sledeće sezone, ove sezone u Beogradu bio održan i završni turnir FIBA Lige šampiona. To bi bio veliki uspeh srpske košarke i dobra promocija Srbije. Međutim, rano je još govoriti o fajnal-foru, crno-beli moraju sad da misle samo o narednoj utakmici - istakao je Grbović.

Doneli radost

Rezultatima koje klub iz Humske postiže u poslednjim mečevima zadovoljan je i bivši trener Partizana, a sada Limoža Duško Vujošević.

- Ovaj tim Partizana može da napravi neki rezultat, ali nema perspektivu. Naravno, doneli su mi radost pobedom u derbiju i spreman sam da podnesem ovaj tim još više ukoliko dođe do još neke takve pobede. Mogu Partizan ili Zvezda da imaju ne znam kakve uspehe u Evropi, ali u derbiju se određuje ko je glavni u Beogradu. Iz toga se stvara dobra atmosfera i ide serija pobeda i obrnuto - zaključio je Vujošević.

VUJOŠEVIĆ ISPROZIVAO DŽIKIĆA: Kao lešinar se motao oko kluba dok su mene smenjivali!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 7 godina

DA LI MOZETE DA OBJASNITE KAKVO JE TO TAKMICENJE,SVI KLUBOVI SU ISPOD TRECEG MESTA U SVOJIM LIGAMA.MOZDA GRESIM...

Nemanja

pre 7 godina

Pa u FIBA Ligi Sampiona igra naprimep Partizan sampion Evrope! To je onaj sto je tamburao tvoj klubic za koji ne znamo ni kako se zove! Cim neka liga ima Partizana znaci da je dobra cim ga nema znaci da je losa!Sad razumeo?

sale

pre 7 godina

super,da vam pozelim da i narednih dvadeset godina igrate istu ligu,i da u istoj dominirate.U jacem rangu ce vam uvek smetati,Covic,limenke,klub bez adrese,drzavni puleni,bankomat.........Postadoste crno beli papagaji.Jedno i jadno isto./Ovo se odnosi na nabedjeno verne navijace,a za prave i dosledne pozdrav

Vladimir

pre 7 godina

Besiktas koga je Partizan dobio sa petnaest razlike je ispred Darusafaka i Galatasaraja koji igraju sa vama u istom takmicenju a i vas smo odrali pa razmisli malo sta si hteo da kazes.

mile

pre 7 godina

Ko pobedi u toj ligi je sampion lige,zato je liga sampiona. Nego da li negde ima da se procita saopstenje gospodje Covic u vezi utakmice u Moskvi?\n

ja

pre 7 godina

Sve veliki strucnjaci!!! Pametni su koliko imaju kose na glavama!!!

Slave

pre 7 godina

@Zeljko Bas si neinformisan, u Fiba LS nastupa 17 sampiona svojih zemalja, dok u Evroligi igra samo 6 samppiona.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija