• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2017

20:55

NIKOLIĆ BLISTA: Velika stvar! Titula je osvojena na specifičan način!

Partizan

NIKOLIĆ BLISTA: Velika stvar! Titula je osvojena na specifičan način!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić naglasio je da su crno-beli zasluženo osvojili titulu

Crno-beli su u poslednjem kolu domaćeg šampionata slavili protiv Mladosti iz Lučana (5:0), i tako vratili titulu u Humsku.

- Velika stvar je ova titula, što se vidi i po ambijetnu. Osvojena je na vrlo specifilan način. Momci su bili fokusirani, koncentrisani na sport i zaslužili su ovo. Partizan je veliki klub, i kada se pobeđuje tada je najlepše - rekao je Nikolić, i potom dodao da sezona još nije gotova.

- Nije gotovo, očekuje nas i finale Kupa, i idemo na pobedu - zaključio je trener crno-belih.

(FOTO/VIDEO) LUDNICA U HUMSKOJ, PARTIZAN ŠAMPION! Crno-beli petardom proslavili titulu, Zvezdi pirova pobeda!

LEO ZABRINUO "GROBARE": Samo bog zna gde ću igrati sledeće sezone!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

Sve titule šampiona i Zvezde i Partizana, unazad 25 godina su jedno veliko - NIŠTA, i ne mogu se svrstavati u rang "prvenstva" bivše Juge! Posle raspada države, srpski fudbal je morao početi od "nule"! Zvezda je stavila "tačku" na kvalitet - osvajanjem evropske i svetske titule!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija