• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2018

14:02

NEMA STRAHA, OVO JE PRAZNIK FUDBALA! Mirković najavio ofanzivu Partizana na Bešiktaš

Partizan

NEMA STRAHA, OVO JE PRAZNIK FUDBALA! Mirković najavio ofanzivu Partizana na Bešiktaš

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da ekipa bez straha ulazi u dvomeč protiv Bešiktaša u borbi za plasman u Ligi Evrope

- Igramo protiv velikog protivnika, protiv ekipe koja je sastavljena od svetskih i evropskih šampiona, vodi ih jedan od najboljih trenera Senol Guneš. Sigurno neće biti lako, mi se naravno ne odričemo ovog takmicenja i želimo da nastavimo borbu. Biće teško, međutim mi ne odustajemo. Znamo kako da odgovorimo, imamo dve utakmice, ne završava se ništa sa ovom sutrašnjom - rekao je Mirković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da ne postoji ni najmanji razlog za strah od snage rivala.

- Uopšte se ne plašim, ni protivnika, ni eventualnih naših nedostataka, ovo je sport, igra i mi se pripremamo i radimo zbog takmičenja. Sutrašnja utakmica je praznik fudbala, verovatno će i ambijent biti takav - kazao je trener crno belih.

Prema njegovim rečima, ekipa radi na tome da "smanji oscilacije u igri".

- Radili smo dosta na tome, na terenu i van njega, tako da se nadam da će u budućnosti biti mnogo bolje. Pokušavamo iz dana u dan da dižemo formu, samim tim i samopuzdanje - naveo je Mirković i dodao da se ekipa "pripremala gledajući duele Bešiktaša protiv LASK-a i dva meča u prvenstvu".

starsport

Povratnik među crno-bele Milan Smiljanić istakao je da je protiv iskusne i kvalitetne ekipe ako što je Bešiktaš najvažnije odigrati pametno.

- Ako budemo mislili da smo bolji onda nemamo šanse. Imaju mnogo velikih zvezda, igraju napadački fudbal, treba da iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Oni su favoriti, dosta informacija imamo o njima i verujem u prolaz - rekao je Smiljanić.

Prva utakmica plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope između Partizana i Bešitkaša igraće se u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija