• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infromer

01.09.2018

13:43

PARTIZAN MORA DA PLATI 110.000 EVRA! Gist, Gordon i Džejms dobili tužbu protiv crno-belih

Partizan

PARTIZAN MORA DA PLATI 110.000 EVRA! Gist, Gordon i Džejms dobili tužbu protiv crno-belih

Podeli vest

Na adresu Košarkaškog kluba Partizan stigla je izuzetno neprijatna vest iz FIBA suda za arbitražu  (BAT) koja će sasvim sigurno pokvariti raspoloženje uprave tima iz Humske

Trio nekadašnji američkih internacionalaca, Džejms Gist, Dominik Džejms i Dru Gordon, dobili su tužbu protiv crno-belih. Najtrofejniji sprski košarkaški klub moraće da im isplati preko 110.000 dolara trojici bivših igrača i njihovim agentima. 

Kako se ističe, Gistu se duguje 20.000 dolara od zaostalih plata za sezonu 2010/11, Džejmsu čak 37.500 evra, plus još 10.000 evra za bonus njegovom agentu za sezonu 2011/12, kao i gotovo 33.000 dolara Gordonu, uz još blizu 10.000 dolara za menadžera kroz sezonu 2012/13. Kada se sve sabere, uz određene sudske troškove, ta suma ide na preko 110.000 evra.

Iz kluba je poručili da su je uprava i ranije bila upoznata s ovim dugovanjima i da su se već preduzeli koraci kako bi se ovaj finansijski problem rešio.

- I pre presude BAT-a, KK Partizan je bio svestan dospeća obaveza prema Gistu, Gordonu i Džejmsu, pa su u vezi sa tim odavno preduzeti koraci da se obaveze izmire na način koji ne ugrožava poslovanje kluba. Realizacija isplaniranih koraka predstavljaće formalnost - napisao je Mijailović na Tviteru uz hešteg "MiSmoSpremni". 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 5 godina

Pa dobro. Isplatiće to privrednici Grada Čačka . . .

Axax

pre 5 godina

Ma taj klub treba ugasiti. Katanac na vrata i celo špotrsku udrugu vratiti u Zagreb gde i pripadaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija