• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2019

15:17

PARTIZAN U SLAVLJENIČKOM RASPOLOŽENJU! Crno-beli časte navijače!

Partizan

PARTIZAN U SLAVLJENIČKOM RASPOLOŽENJU! Crno-beli časte navijače!

Podeli vest

Čelnici FK Partizan odlučili su da ulaz na utakmicu protiv Proletera (19.00) biti besplatan, i da se na takav potez uprava kluba odlučila nakon potvrde Apelacionog suda u Beogradu da stadion u Humskoj pripada JSD Partizan

Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrdjeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan - FK Proleter za tribine stadiona Partizana, zakazan za subotu 23.02.2019. u 19h, budu besplatne - navodi se u saopštenju kluba.

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od srede na prodajnim mestima Tiketlajna (Ticketline).

Karte se mogu podići na prodajnom mestu u Bulevaru Milutina Milankovića 1 svakog dana do 18 časova, a u subotu do 16, kao i preko zvaničnog sajta Tiketlajna i na telefon 011/2030570.

Na dan utakmice, u subotu 23. februara, ulaznice je moguće podići isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova.

VELIKA POBEDA FK PARTIZAN: Stadion u Humskoj je naš, ispunili smo obećanje!

STADION PARTIZANA MENJA IME, država u rekonstrukciju ulaže 15 MILIONA EVRA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suptilan

pre 5 godina

Nije to zbog toga...nego znate da nece niko da dodje ako stavite i minimalnu cenu ulaznice...xexexe..

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija