• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

22.01.2019

13:18

STADION PARTIZANA MENJA IME, država u rekonstrukciju ulaže 15 MILIONA EVRA!

Partizan

STADION PARTIZANA MENJA IME, država u rekonstrukciju ulaže 15 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Stadion u Humskoj od ponedeljka je zvanično u vlasništvu Partizana, a potpredsednik kluba Vladimir Vuletić najavio je rekonstrukciju

- Država je spremna da uloži u rekonstrukciju Partizanovog stadiona 15.000.000 evra. Na tome smo izuzetno zahvalni! Nismo jedini koji će dobiti novac, jer je planirana i rekonstrucija stadiona Crvene zvezde, Vojvodine, niškog i kragujevaćčkog Radničkog. Duboko držimo da je ovo čas kad ćemo da budemo u prilici da neku od grupnih faza evropskih takmičenja dočekamo u dostojnom zdanju naše tradicije i slave - kazao je za Mozartsport Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana. 

Projekat rekonstrukcije stadiona u Humskoj završila je firma „Mašinoprojekt“, a ideja je da na bazi plana iz 2007. kad je u fotelji generalnog sekretara sedeo Žarko Zečević dom crno-belih dobije novi izgled. Predviđeno je pokrivanje, renoviranje loža, sređivanje istočne i zapadne tribine, sve zarad boljeg komfora gledalaca.

Zdanje dostojno Partizana

Duboko držimo da je ovo čas kad ćemo da budemo u prilici da neku od grupnih faza evropskih takmičenja dočekamo u dostojnom zdanju naše tradicije i slave
Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana

- Projekat projekat Žarka Zečevića sa švajcarskom kompanijom Maraci iz prve decenije ovog veka, već je bio gotov, zatvorena je bila i finansijska konstrukcija, stiglo se do generalizacie, međutim, baš u vreme kad je trebalo da počnu radovi na izgradnji stadiona koji bi ličio na Jang Bojsom u Bernu, pojavlja se tužba Ministarstva odbrane. I ceo posao je stopiran. Teško je očekivati da radovi počnu pre leta. Stručne službe rade, a kad grad usvoji detaljne regulacione planove može da se gradi.

Partizan bi mogao da dobije i novo ime, poručuje čelnik kluba.Stadioni fudbalskih ili košarkaških klubova daju im na rentiranje kompanijama koje to mogu da plate. 

Ako Bajernov stadion može da se zove Alijanc arena ili da Emirati polažu pravo na Arsenalov objekat na još deset godina, ne vidim razlog zašto Partizan ne bi pratio svetske trendove i tako sebi ubacio dodatni novac u kasu u vidu prava na ime stadiona. U tom pogledu, neke kompanije iz Francuske i Kine već su nam se javile, pa bismo mogli da dobijemo i novo ime - otkrio je Vuletić.

VELIKA POBEDA FK PARTIZAN: Stadion u Humskoj je naš, ispunili smo obećanje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stan collymore

pre 5 godina

Mislim da treba da se zove VVV arena...(Vučela,Vazura, Vuletić...)..ahahahahahahaha

aca

pre 5 godina

bravo ..prvo pokrivanje stadiona pa raskrinkati podvale fk cz i bice sve ok.

Milovan 2

pre 5 godina

Posle neviđenog pritiska uvreda, pretnji i etiketiranja na račun Fudbalskog Saveza Srbije Partizanova trojka Vučelić Vazura Vuletić je nagrđena time što su ispali heroji uspeli su da izdejstvuju dobijanje stadiona koji ni po kojem zakonu nije mogao da se dodeli Partizanu. Umesto da je raspisan tender i da je poštovana procedura stadion JNA kako bi mogao legalno da postane vlasništvo Partizana. Partizanova trojka umesto da bude kažnjena za prostačko vređanje Bulatovića i predsednika Vučića time što bi bila suspendovana na duži vremenski period zabranom rada u fudbalu oni su nagrađeni. Ne zaboravimo pretili su čak i napuštanjem lige, za ovakve ucene svaki klub u bilo kojoj državi bo snosio sankcije dok je kod nas nagrađen. Što ste im dali stadion mogu da shvatim ali da se od navedene trojke prave heroji to je skandalozno.

Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

Ovi ce za pare i svoje ime da promene a kamoli ime stadiona.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija