• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

11:25

RADNIČKI ĆE BITI TEŽI DO DERBIJA! Pavlović pred dolazak Nišlija: Imaju impozantnu seriju, želeće da je nastave

Partizan

RADNIČKI ĆE BITI TEŽI DO DERBIJA! Pavlović pred dolazak Nišlija: Imaju impozantnu seriju, želeće da je nastave

Podeli vest

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović, koji je proteklog vikenda debitovao za crno-bele u večitom derbiju, izjavio je da će predstojeći okršaj za Radničkim iz Niša možda biti teži po vicešampiona Srbije nego sudar sa Crvenom zvezdom

Radnički beži Partizanu velikih osam bodova šest kola pre kraja regularnog dela pa je izabranicima Zorana Mirkovića pobeda protiv Nišlija imperativ, a 17-godišnji defanzivac oseća važnost meča koji se igra u sredu.

Biće možda čak i teža utakmice od derbija. Radnički ima impozantnu seriju pobeda i želeće da to nastavi, a mi imamo želju da taj niz zaustavimo i to baš kod nas na stadionu. Kod nas praktično nema predaha, moramo sva moguća igračka sredstva da upotrebimo, a znamo da imamo i igrače koji će biti pod suspenzijom. Zato pozivam navijače da dođu u sredu od 18 časova i pruže nam podršku - naveo je Pavlović dva dana posle večitog derbija u kome je bio ubedljivo najmlađi na terenu.

Fasciniran što je bio deo spektakla u najvećoj utakmici srpskog fudbala, Pavlović je otkrio šta mu je rekao trener Mirković pred derbi i kako su saaigrači pokušali da skinu pritisak sa leđa mladog igrača.

Po završetku utakmice dobio sam mnogo čestitki i pozitivnih komentara što mi posebno znači, jer smo svi svesni značaja ove utakmice, a posebno pritiska koji svi imaju kada se mladi igrač nađe na ovako odgovornom zadatku. Zato želim da se posebno zahvalim svojim saigračima na podršci. Ceo tim me je bodrio pre meča trudivši se da skinu pritisak sa mene. Šef Mirković mi je rekao da igram mirno i da uživam u fudbalu. Iako prijaju sve reči hvale, svestan sam i da je ovo tek početak i da stvari ne daj Bože mogu da se promene. Preda mnom još mnogo rada i znoja - skroman je Pavlović, koji je lavovski borio sa Zvezdinim igračima.

Pavlović je otkrio i ko mu je od najbližih bio na stadionu osvrćući se na činjnicu koliki značaj imaju mladi igrači za Partizan.

- Otac i brat jesu, dok je majka gledala kod kuće. Presrećni su jer sam probio led na ovako važnoj utakmicu kada mladi igrači znaju da izgore i nestanu. Ovo mi je tek druga utakmica i veliki podsticaj za dalje...Drago mi je da je Partizan pokazao da uz Svetu, Fiću, Šehu i Armina ima i druge mlade igrače na koje može da se osloni u budućnosti - rekao je Pavlović.

Podsetimo, mladi fudbaler je debitovao za crno-bele samo sedam dana pred meča sa Zvezdom, u duelu protiv novosadskog Proletera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija