• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

07:34

"GROBARI" ĆE ODLEPITI OD SREĆE! Nekadašnji kapiten Partizana blizu povratka!

Partizan

"GROBARI" ĆE ODLEPITI OD SREĆE! Nekadašnji kapiten Partizana blizu povratka!

Podeli vest

Italijanski košarkaški portal Sportando poziva se na svoje izvore koji tvrde da se nekadašnji kapiten Partizana i srpski reprezentivac Dragan Milosavljević nalazi blizu povratka među beogradske crno-bele

Navodi se i da će borbeni bek potpisati višegodišnji ugovor. Partizan ima velike planove za narednu sezonu, u kojoj će pod vođstvom trenera Andree Trinkijerija pokušati da se vrati u Evroligu.

Milosavljević je član crno-belih bio od 2010. do 2015. godine, a u crno-bele došao je iz redova kragujevačkog Radničkog. Potom je 29-godišnji bek iz Partizana prešao u ekipu Albe iz Berlina, a od 2017. godine nastupao je za špansku Unikahu.

Sa Partizanom je osvojio četiri nacionalne titule, dva nacionalna kupa, dve ABA lige, a sa Albom je osvojio Kup Nemačke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija