• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

02.05.2019

22:10

OVO NIJE ZAJE*ANCIJA, OVO JE SRAMOTA! Trinkijeri grmeo posle Partizanove očajne igre protiv Tamiša!

Partizan

OVO NIJE ZAJE*ANCIJA, OVO JE SRAMOTA! Trinkijeri grmeo posle Partizanove očajne igre protiv Tamiša!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede nad Tamišom 84:80 bio je nezodovaljan izdanjem i pristupom svoje ekipe

Italijanski stručnjak istakao je da mu je jako žao zbog svega prikazanog, ali da je greška negde napravljena.

- Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to na nešto bolje liči. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su 10 puta bolji, 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se kao i igrači i kao trener osramotili. Ovo je sramota - rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije i dodao:

- Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Voleo bih da mogu da kažem da se to više neće desiti. Kad jedna ekipa dođe iz KLS u Pionir i igra kvalitetniju, pametniju i tvrđu košarku, znači da smo nešto pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče, ali sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zaje*ancija - rekao je on.

Ovakva igra nikako ne sme da se ponovi, ukoliko crno-beli žele da se bore za pehar domaćeg šampionata.

- Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, ali šest dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovormo. I to ne sme da se dešava - zaključio je Trinkijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija