• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

18:42

PARTIZAN U POSLEDNJEM KOLU (IPAK) SA NAVIJAČIMA! Ukinuta suspenzija crno-belima!

Partizan

PARTIZAN U POSLEDNJEM KOLU (IPAK) SA NAVIJAČIMA! Ukinuta suspenzija crno-belima!

Podeli vest

Partizan će ipak igrati pred navijačima poslednje kolo Superlige Srbije. Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije uvažila je primedbu crno-belih pa će publika moći da napuni stadion i isprati Sašu Ilića u penziju

Kako se navodi u saopštenju FK Partizana, Disciplinska komsija Fudbalskog saveza Srbije delimično je usvojila žalbu crno-belih na odluku kojom je kažnjen jednom utakmicom igranja bez publike.

OPRAŠTANJE MAGISTRA FUDBALA OD CRNO-BELOG DRESA! Emotivan intervju Saše Ilića o kraju profesionalne karijere u emisiji "Biljana za vas"!

Partizan je poslednji meč u Superligi protiv Proletera trebalo da odigra pred praznim tribinama, ali ta kazna se odlukom Komisije FŠ prenosi na prvi meč u narednoj sezoni kada crno-beli budu domaćini.


Utakmica između Partizana i Proletera igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

POŠTENO ZBOG ILIĆA ALI SU GICKO I DRUŽINA OBRALI BOSTAN.

goran

pre 4 godine

gicko je obrao bostan,ali nicija nije do zore gorela.sto se saleta tice mogao je i na jesen da se operosti od fudbala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija