• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2019

14:10

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli bez centra u borbi za titulu šampiona Srbije!

Partizan

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli bez centra u borbi za titulu šampiona Srbije!

Podeli vest

Košarkaši Partizana prilično oslabljeni krenuće u borbu za pehar šampiona Srbije. Centar crno-belih Džok Lendejl neće uspeti da se oporavi do eventualnog finala Superlige Srbije pa će tako propustiti kraj sezone

Ekipa Andree Trinkijerija neće moći da računa na odličnog Australijanca koji zbog povrede zgloba propušta kraj sezone u Superligi Srbije, javlja "Basketballsphere".

(FOTO) SLAVLJE UZ TRI PRSTA! Jokić uživa na "sastanku generacije"!

Možda postoji mogućnost da se centar crno-belih oporavi do finala plej-ofa, međutim, dogovoreno je da se ne rizikuje još teža povreda i Lendejlu je dozvoljeno da ode u SAD na oporavak, jer će tamo igrati Letnju ligu NBA.

Iako ima još godinu dana ugovora sa Partizanom, teško je očekivati da će ga crno-beli zadržati. Za Australijanca postoji interesovanje Žalgirisa koji naredne sezone želi da početak Evrolige dočeka pojačan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija