• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

28.05.2019

08:24

SAŠA ILIĆ JE ČESTO IŠAO NA ŽIVCE SAIGRAČIMA! Bata ga ribao zbog tiketa, Nađ mu prigovarao na opuštenosti

Partizan

SAŠA ILIĆ JE ČESTO IŠAO NA ŽIVCE SAIGRAČIMA! Bata ga ribao zbog tiketa, Nađ mu prigovarao na opuštenosti

Podeli vest

Doskorašnji kapiten i živa legenda Partizana Saša Ilić umeo je često da ide na živce starijim saigračima, koji su po povratku iz inostranstva doneli ogromnu dozu profesionalizma

Pre svega se tu misli na povratnike koji su nosili crno-beli dres u šampionskoj sezoni 2004/2005, Zorana Mirkovića i Alberta Nađa.

U intervjuu "Večernjim novostima", Ilić je otkrio da je na poluvremenu jedne utakmice otišao u toalet da bi proverio rezultate na tiketu, što se nikako nije svidelo tadašnjem defanzivcu Bati Mirkoviću.

VUČELIĆ: ZVEZDA JE OSVOJILA DUPLU KRUNU! Predsednik Partizana brutalan prema večitom rivalu

Svi znaju da pušimo, niko nas nije ganjao. Nije to dobro, naravno, ali šta da se radi. Ta anegdota iz sezone 2004/05. sa Batom Mirkovićem nije vezana za cigare, ali jeste za tikete. Vodili smo proitiv nekoga sa 2:0 ili 3:0. Ostalo mi nekoliko utakmica na tiketu koji sam čekao i ja u poluvremenu ih izvadim, pogledam, ali ne zatvorim vrata od toaleta. Tada je baš naišao Bata i "udario" po meni: "Mi krvarimo ovde za tebe, ti se zezaš"? Sve je to meni razumljivo, ali sam mislio, druže, vodimo, bre 3:0 - rekao je Ilić u razgovoru za "Novosti".

Verbalnih sukoba je bilo i na terenu, pa je tako na jednom meču Albert Nađ ozbiljno prigovorio Iliću na indolentnosti, na šta mu Sale nije ostao dužan.

Ti stariji su u to vreme bili baš veliki profesionalci. Imao sam taj problem i sa Batom i sa Adijem . Ja se zabavljam 15-20 minuta pre kraja kada vodimo, a onda se čuje Adi: Šta radiš više"? I ja mu kroz zube: Ma, marš bre". I onda skoče obojica na mene: "Šta si rekao"? Ali dobro, prođe i to brzo sve - naveo je Ilić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija