• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

10:43

U FINALU KUPA NISU ŠUTNULI NA GOL! Ožegović ima recept za rušenje Zvezde i povratak titule!

Partizan

U FINALU KUPA NISU ŠUTNULI NA GOL! Ožegović ima recept za rušenje Zvezde i povratak titule!

Podeli vest

Ognjen Ožegović se posle pozajmice vratio u Partizan, i ima velike ambicije. Želi da Crvenu zvezdu sruši sa trona

- Zašto da ne?! Eto, finale Kupa, u kom Zvezda nije šutnula na gol, mnogo toga je pokazalo. Recept: svaku utakmicu u prvenstvu moramo da odigramo baš momački. Stalno mi je u glavi ta sezona s Markom Nikolićem okončana duplom krunom, u svaki meč ulazilo se kao da je finale. E, tako se osvaja titula, to je taj mentalitet - rekao je Ožegović za "Žurnal".

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA "MARAKANE"! Golman napustio crveno-bele, u igri 350.000 evra!

On ima velika očekivanja od nove sezone.

- Vratio sam se posle jednogodišnje pozajmice, mnoge stvari u Partizanu od tada su se promenile, nadam se na bolje. To, verujem, pokazuju i poslednji rezultati, međutim, sigurno da se u sledećoj sezoni očekuje još više: jedan trofej nije dovoljan! Žargonski, moramo da zapnemo u prvenstvu i pokušamo da osvojimo titulu. Eto, poslednje dve godine pehar nije kod nas, nadam se da ćemo da napravimo dobar tim i posle kvalitetno odrađenih priprema zablistamo na sva tri fronta - zaključio je Ožegović.

Trener Milošević istakao je da će svi igrači dobiti šansu, među njima je svakako i Ožegović...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

TREBA PRVO RADNIČKI DA SRUŠITE. ZVEZDA JE DALEKO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija