• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2019

19:49

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO BORDO! Pobeda koja obećava, Sadikov prvenac i preporođeni Suma!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO BORDO! Pobeda koja obećava, Sadikov prvenac i preporođeni Suma!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana bili su bolji od ekipe Bordoa u pripremnoj utakmici odigranoj u Felkmartu - 2:1 (1:0)

Fudbaleri Partizana odigrali su utakmicu koja obećava... Ekipa trenera Miloševića pokazala je veliki napredak. Jeste da je Bordo igrao svoj prvi trening meča na pripremama, ali tim iz Humske ostvario je trijumf koji može mnogo da im donese na planu samopouzdanja.

Milošević je od prvog minuta na teren poslao Umara Sadika, igrao je i Sejduba Suma, a u odbrani pored Stahinje Pavlovića mesto je zauzeo Bojan Ostojić.

Upravo su ovi igrači zablistali. Sadik je postigao prvenac u 42. minutu i to na sjajnu asistenciju preporođenog Sume. Omaleni vezista je poslao loptu sa preko 25 metara, sjajno je uposlio bivšeg igrača Rome a ovaj je odlično pogodio mrežu rivala.

Trijumf je overio Milan Smiljanić u drugom poluvremenu, dok je Bordo smanjio u 83. minutu.  

 

 

Milošević je od 65. minutu krenuo sa izmenama, a jedino nije menjao štopere i desnog beka (Miletića). 

VELIKE PROMENE U PRVOM TIMU PARTIZANA! Savo menja pola tima!

I na ovom meču se videlo koliko Bojan Ostojić znači Partizanu. U nekoliko navrata zaustavio je opasne napade Bordoa i tako pokazao da na njega može ozbiljno da se računa i u novoj sezoni.

Miliošević takođe može da bude zadovoljan igrom Sejdube Sume, koji, sada je već jasno, želi da se nametne. Vezista je odigrao dobar meč a u nekoliko navrata je opasno namučio odbranu Francuza.

Do prve utakmice u Superligi ostalo je još 10 dana, a ovaj trijumf je pokazatelj da je tim iz Humske na dobrom putu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17