• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

14:13

RAT PARTIZANOVACA ZBOG STOJKOVIĆA! Javio se Vuletić i odgovorio na prozivke!

Partizan

RAT PARTIZANOVACA ZBOG STOJKOVIĆA! Javio se Vuletić i odgovorio na prozivke!

Podeli vest

Partizan je bio nadomak pobede protiv AZ Alkmara (2:2) u Hagu, ali je u finišu utakmice prokockao vođstvo od 2:0

Mnogi su krivca pronašli u Vladimiru Stojkoviću, koji je imao veliki kiks kod prvog gola, a najoštriji je bio glumac Sergej Trifunović, koji je na Tviteru uzburkao javnost komentarom o golmanu Partizana.

(VIDEO) KATASTROFA I REMI U HAGU! Partizan prokockao dva gola prednosti, proleće u Evropi ostalo samo san!

(VIDEO) OVO JE SKUPO KOŠTALO PARTIZAN! Stojketov veliki kiks koji će "grobari" sanjati!

 

On je poručio Stojkoviću da će mu oprostiti ružnu prošlost, samo da se vrati odakle je došao. Jasno je da je aludirao na to što je nekada Stojković bio golman Zvezde i njegovu poruku na majici posle večitog derbija, gde je imao poruku "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

 

 

Poruka Sergeja Trifunovića iznervirala je navijače, ali i čelnike Partizana. Prvi se javio  potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, koji mu je citirao tvit i poručio "You ''ll always walk alone". U prevodu to znači "Ti uvek hodaš sam".

PREUZEO ODGOVORNOST! Milošević: Moje izmene izazvale konfuziju!

KATASTROFA ZA SRPSKI FUDBAL! Evo koliko predstavnika ćemo imati u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ZBOGOM 15. MESTO!

 

Potpredsednik crno-belih je ovde jasno aludirao na to što je Sergej bio sa Partizanom na gostovanju na Old Trafordu, a tamo otpevao himnu navijača Liverpula, koji su inače najveći rivali Mančester junajteda.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mihajlo10

pre 4 godine

Mudro zbori Sergej,vrati se i sve ti je oprosteno.

Milan K

pre 4 godine

Bio sam 100% siguran da ako primimo prvi gol nastaje panika i odmah primamo i drugi. Cak sam to rekao nekim ljudima sa kojima sam gledao utakmicu. I cak da smo imali 2 igracha vishe opet bi bilo isto. To je taj nash mentalitet gubitnika. Stojkovic od 60-te minute pochinje da razvlachi igru.. Aloooo. josh pola sata do kraja i on kao "iskusni" golman zadrzhava igru. Onda svi krenu da izbacuju loptu nasumice, dalje od gola kao da je ostalo 2 minute do kraja.. Bajern igra do kraja i daje 6 golova u Bg.. E to je mentalitet.. Gazis do kraja. Partizan je realno bio bolji i mogao je na kontre da da josh koji gol. I ja bi uvek pojachao napad a ne odbranu. Ali ne, kod nas se igra taj kukavichki fudbal i zato su rezultati takvi. A Stojkovic je samo nacheo taj proces. On je za penziju odmah. Kraj..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija