• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2020

21:26

ISKRENI VITAS! U najboljim sam godinama, čekam svoju šansu za "slobodnjake"!

Partizan

ISKRENI VITAS! U najboljim sam godinama, čekam svoju šansu za "slobodnjake"!

Podeli vest

Uroš Vitas bi uskoro mogao da se nađe na terenu... Posledenje pojačanje Partizana ističe da je spreman za debi

- Dosta sam spreman. U ovakav klub ne možete dođi, a da niste na fizičkom maksimumu. Možda je potrebna sedmica, dve da uhvatim ritam, kako bih shvatio šta se traži. To mi fali u ovom trenutku. Što se mog fizičkog stanja tiče, zadovoljan sam, ima malo prostora za napredak, brzo ću biti u takmičarskom ritmu - rekao je Vitas.

On je otkrio da je već dugo na meti Partizana.

- Tri godine konstantno, u svakom prelaznom roku, bilo je kontakata i priča, ali ovo je pravi trenutak za angažman. Sad sam u najboljim igračkim godinama, brzo ću se prilagoditi zahtevima struke, uhvatiću ritam i pomoći ekipi u takmičenjima.

(FOTO) BIO JE U CENTRU PAŽNJE! Novi igrač Partizana ostavio svet u šoku, i to zbog TETOVAŽE!

Vitas dobro poznaje nove saigrače.

- Protiv Ostojića sam igrao, a malog Pavlovića pratio i stalno govorio kako je, uz Nikolu Milenkovića, jedan od najvećih talenata Partizana poslednjih godina. Želim mu da nastavi ovim putem, vredan je momak, a što se Blekija tiče, na dobroj je stazi da postane jedan od najboljih defanzivaca Evrope, to mu prirodno sleduje.

Štoper dodaje da može i da trese mreže.

Poslednje sezone u Mehelnu sam osam puta tresao mrežu. Čak pet puta iz slobodih udaraca. Ovde će biti drugačije, konkurencija je žestoka, uverili smo se u nedelju, Tošić i Natho su briljirali protiv Radnika. Sačekaću, možda se oslonim na kornere. Neka bude „nula“ pozadi, lako ćemo za napred - zaključio je Vitas.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija