• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

07:00

KRSTAJIĆ BRUTALNO UDARIO PO UPRAVI CRNO-BELIH! Neko halucinira da FSS radi protiv Partizana!

Partizan

KRSTAJIĆ BRUTALNO UDARIO PO UPRAVI CRNO-BELIH! Neko halucinira da FSS radi protiv Partizana!

Podeli vest

Mladen Krstajić kaže da se čelnicima Partizana pričinjava da Fudbalski savez Srbije radi protiv njih * To su njihove halucinacije, poručuje bivši kapiten crno-belih

Upravi Partizana se pričinjava da Slaviša Kokeza (43) radi protiv njih, to su obične halucinacije, poručuje Mladen Krstajić (46)! Nekadašnji selektor Srbije žestoko je zamerio rukovodstvu kluba iz Humske zbog optužbi na račun Fudbalskog saveza Srbije.

Stanoje nemoćan

Aleksandar Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku uprave kluba
Mladen Krstajić


Partizan, na čelu s predsednikom Miloradom Vučelićem, potpredsednikom Vladimirom Vuletićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom, u poslednjih deset dana dva puta je izdao saopštenje upereno protiv FSS i Sudijske komisije. Sve je počelo nakon poraza crno-belih u Novom Sadu od Vojvodine (3:2), kada su najavili bojkot Saveza i okrivili sudiju Srđana Jovanovića da ih je žestoko oštetio. Rat se nastavio, pa iz Humske tvrde da im je krovna fudbalska organizacija ukrala pare od transfera fudbalera u inostranstvo.

Šurbatović je otkrio koliko Partizan i Zvezda duguju FSS, o tome čitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Stojković i Mladen Krstajić

Prikrivaju greške

Međutim, bivši selektor Srbije, fudbaler i sportski direktor Partizana Mladen Krstajić, kaže da ljudi koji vode crno-bele time samo traže alibi za neuspehe.

Spremaju novo saopštenje

 

Čelnici Partizana spremaju novo saopštenje u kojem će odgovoriti i na izjave bivšeg selektora Mladena Krstajića, ali i na intervju koji je dao generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović. On je izjavio da Partizan, kao i Crvena zvezda, Savezu duguju po milion evra i da čelnici krovne fudbalske organizacije uvek izlaze u susret najvećim klubovima. Pre saopštenja, kao i obično, reagovao je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić. On je na Tviteru za Krstajića napisao:
"Neko halucinira da je on ikada bio selektor Srbije.

- Radio sam sa Slavišom Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Crvene zvezde i Partizana. To da FSS radi protiv Partizana su apsolutno nečije halucinacije. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao crno-belima. Nisam siguran da li čelnici kluba iz Humske žele da prikriju greške time što napadaju Savez ili je nešto drugo u pitanju - poručuje Krstajić za "Sportski žurnal".

Bivši reprezentativac je pre devet godina sarađivao u Partizanu sa sadašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Krstajić je tada bio sportski direktor, a popularni Stanoje i tada strateg prvog tima. Obojica su imali veliku naklonost "grobara", ali su se krajem 2011. godine povukli zbog neslaganja s tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem.

Iako su i dan-danas u dobrim odnosima, Krstajić kaže da Stanojević ništa dobro neće doneti Partizanu.

VELIKA PROMENA U SRPSKOM FUDBALU! Večiti derbi će suditi STRANAC!?

PARTIZAN MUNJEVITO ODGOVORIO SAVEZU! Uskoro će biti jasno ko je kome koliko dao, a koliko oteo!



- Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku uprave kluba. Nas dvojica smo imali ideju, ali tada nas nisu razumeli, pa smo se povukli. Nažalost, naša žrtva u Humskoj ništa nije promenila. Vreme je za promene u Partizanu. Srbija sigurno ima dobre trenere, probleme treba tražiti na drugom mestu. Partizan nije što je nekad bio - kaže Krstajić.

Remete "orlove"

Nekadašnji defanzivac Sente, Kikinde, Partizana, Verdera i Šalkea nada se da saopštenja crno-belih neće poremetiti A reprezentaciju, koja u oktobru igra baraž za Evropsko prvenstvo protiv Norveške.

- Otrovne strelice prema FSS su loše za srpski fudbal, bilo da dolaze iz Partizana ili sa neke druge strane. Svi bi trebalo da smo uz Srbiju - naglašava Krstajić.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija