• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2020

15:08

TRENER U METU! Iskren sam sa Sumom i Markecom, navijači moraju da znaju! Bajbeku se ne piše dobro!

Partizan

TRENER U METU! Iskren sam sa Sumom i Markecom, navijači moraju da znaju! Bajbeku se ne piše dobro!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, sumirao je jesenji deo sezone Superlige

Jesenja polusezona završena je sa osam pobeda u nizu, ali kaskaju crno-beli za liderom i večitim rivalom devet bodova.

Minulih dana trener je često javno kritkovao Sejduba Sumu i Lazara Markovića.  I ovog puta je bio bez dlake na jeziku.

- Ne volim javno da kritikujem, nije u redu, ali sve što sam rekao javno pričao sam i individualno, svakome ne samo njima. Nego ste mi za njih postavili pitanja, samo sam odgovarao na pitanja, nisam došao da pričam o tome. Navijač Partizana, bar kad sam ja trener, mora da bude obavešten i da ja budem iskren o svemu i svačemu. I njima sam pričao mnogo direktnije nego javno. Da li će se probuditi je pitanje vremena. Ne radi se ovde o jednoj ili dve utakmice, zadovoljan sam kako su ušli u poslednje dve, ali poenta je da to rade u kontinuitetu - kazao je Stanojević, a kao dobar primer izdvojio Takumu Asana, sada je Markecu i Sumi poručio da mogu da se ugledaju i na – Miloša Jojića.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojevi i Miloš Jojić

 Zeka Jojić pretrči 12 kilometara, pojavljuje se u obe faze, donosi stabilnost, sad što nije produktivan... Zato smo pobedili osam puta zaredom. To očekujem od Markeca da mi iznutra osetimo da je to prava priča. Markec je jedan od retkih igrača koji je otišao u tako veliki klub, to je za poštovanje, ne želim ni na jedan način da ga degradiram, ali sam dužan da pričam iskreno i otvoreno. Šta će biti vreme će pokazati. To im kažem i nasamo, prvo u svlačionici, pa tek onda medijski.

Foto: Starsportphoto

 

Jasno je Stanojević rekao kojim  od šestorice novajlija angažovanih za vreme njegovog mandata je zadovoljan. 

- Najviše su pokazali Sveta Marković i Filip Holender. I navijači su tako videli, izuzetno sam zadovoljan i Aleksandrom Miljkovćem, zatvorio je sve prilaze golu, imali smo i veliki broj šansi preko njegove strane.  Miljković je pravo rešenje, pokazuje to igrama, zadovoljan sam njim, bez obzira na polemike, ja volim činjenice, koliko primamo golova i koliko asistiramo Ivan Obradović je bio periodičan. Dao je gol Mladosti, ali nije na željenom nivou. Za Žan Kristofa Bajbeka je sve jasno. Miloš Jojić nam je doneo stabilnost po mnogim parametrima, uz Takumu Asana, Saša Zdjelara i Aleksandra Ščekića je najintenzivniji, a pritom ne igra na prirodnoj poziciji. Kad prođe priprema doneće nam konkretnost u napadu. Osim Bajbeka, iz opravdanih ili neopravadanih razloga, ostali su svi zadovoljili. Neko na oko lepše, neko manje lepše.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija