• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

23.02.2021

12:42

FUDBALER PARTIZANA POSLE PRVENCA PROTIV RADNIKA! Mnogo sam želeo da postignem gol!

Partizan

FUDBALER PARTIZANA POSLE PRVENCA PROTIV RADNIKA! Mnogo sam želeo da postignem gol!

Podeli vest

Moj primarni posao je da Partizan ne prima golove, ali imao sam ogromnu želju da se upišem u strelce, što se i videlo po mojoj reakciji, poručio je Igor Vujačić (26)

 

Defanzivac crno-belih dao je u nedelju prvi pogodak u pobedi nad Radnikom iz Surdulice (3:0) u 23. kolu Superlige.

Skromni Vujačić

- Mnogo sam želeo da postignem gol. Videlo se i po mojoj reakciji, jer sam se pošteno radovao. U prethodnim utakmicama ulazio sam u šanse, ali nisam bio precizan i jako sam srećan zbog pogotka. Naravno, najvažnije je da ponovo nismo primili gol i to je prvi zadatak nas u odbrani - kaže Vujačić.

Foto: Starsportphoto

 

Crnogorac je upisao devet nastupa ove sezone, a srpski vicešampion je s njim na terenu dobio svih devet mečeva. Samo jednom je defanzivac kapitulirao, i to u pobedi nad Novim Pazarom (4:1).

- Prija takva statistika, ali ne mogu samo sebe da izdvajam zbog toga. To je zasluga celog tima, svi smo fokusirani i motivisani svih 90 minuta. Srećan sam što se tako poklopilo - naglašava Vujačić.

Igre u Partizanu preporuka za reprezentaciju

Štoper koji je u Humsku došao iz Zete nije mnogo igrao u prvom delu sezone, a jesenas se čak spekulisalo da će napustiti Humsku.

- Po dolasku Aleksandra Stanojevića sve se promenilo. Sad imam veliku želju da dobrim partijama opravdam poverenje koje mi je šef ukazao. Sa njim stvarno imam odličnu saradnju - poručuje Vujačić.

Dobre partije u dresu Partizana trebalo bi da budu preporuka da se Vujačić ponovo nađe na spisku crnogorske reprezentacije za martovske utakmice na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Štoper crno-belih dosad je upisao šest nastupa u dresu "sokolova".

Foto: Starsportphoto

 



- Voleo bih da igram za reprezentaciju, ali nije na meni da odlučujem. Uvek ću davati maksimum za svoju zemlju, pa bilo da igram 5-15 ili svih 90 minuta. Šanse da odemo na Mundijal? Ne bih ništa prognozirao, važno je da svi igrači budu zdravi i spremni kad dođu na okupljanje, jer naša grupa nije ni malo naivna. Ipak, verujem da imamo šanse da se ostvarimo istorijski uspeh i plasiramo se na Svetsko prvenstvo - naglašava Vujačić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija