• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

16:34

PARTIZAN U SJAJNOJ FORMI GOSTUJE RADU! Stanojević hvali "građevinare", pa progovorio od mladim igračima! Pogrešili su što nisu otišli...

Partizan

PARTIZAN U SJAJNOJ FORMI GOSTUJE RADU! Stanojević hvali "građevinare", pa progovorio od mladim igračima! Pogrešili su što nisu otišli...

Podeli vest

Vezali su 14 pobeda beogradski crno - beli, a posle meča sa Vojvodinom samopouzdanje je na još višem nivou! Sa druge strane Rad je osokoljen posle trijumfa u Kruševcu u minulom kolu, pa se očekuje lepa fudbalska predstava u nedelju na Banjici ( 17.05 , TV Arena sport 1)

Šef struke Partizana, Aleksandar Stanojević, imao je reči hvale za Rad pred gostovanje na stadionu Kralj Petar Prvi.

- Biće drugačije nego jesenas, Rad je promenio trenera, Milan Milanović važi za isklusnog stručnjaka, ekipa sad deluje bolje nego na početku sezone. Igramo i mi bolje, pa bi utakmica trebalo da bude neizvesnija. Oni se bore za opstanak, mi za titulu- kaže Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Partizan želi da nastavi fenomenalan niz...

Rad je u poslednjih osam pokušaja na stadionu Rada slavio samo jednom.

- Više bih voleo da igramo kod kuće nego na njihovom stadionu. Nema pravila, podsetiću da je Rad na svom terenu savladao Proleter. Plus, uvek dobro igra na Banjici. Što se nas tiče, u Partizanu nijedna utakmica nije laka. Svaka je drugačija od prethodne, niti joj je slična, niti može biti ista, već predstavlja novog dokazivanje. Maksimalno smo motivisani da se dokazujemo. Kad imate opterećenje i obavezu da pobeđujete znači da ste na pravom putu. Tako Partizan funkcioniše sve vreme. Ne vidim tu problem, ovde se svaki meč igra pod pritiskom.

Najveća pretnja odbrani Partizana biće Andrija Kaluđerović, najbolji strelac lige...

- On je „klasa 1987“, u OFK Beogradu ju je trenirao Mitar Mrkela, imala je sjajne rezultate i igrala odlično. Pamtim Andriju i sa superligaških terena, sposoban je u svakom trenutku na različlite načine da postigne gol, a činjenica da je najbolji strelac u istoriji Superlige vredna je poštovanja.

Foto: Starsportphoto

Stanojević posebno skreće pažnju na Kaluđerovića...

Pitanje je u kom će sastavu istrčati favorit u nedelju popodne na Banjicu, izvesno je samo da Stanojević neće moći da računa na Sašu Zdjelara (čeka dozvolu lekara da se vrati u takmičarski pogon posle borbe sa virusom korona), kao i da su Denis Stojković i Nikola Čolić daleko od konkurencije za prvi tim.

- Sigurno su pogrešili što nisu otišli na pozajmice, ali utakmice tokom sedmice organizujemo, između ostalog, baš zbog njih i drugih mladih i(li) fudbalera skromne minutaže, da vidimo na koga bismo mogli da računamo. Samo od njih zavisi. Ukoliko budu adekvatni konkurisaće za sastav. S druge strane, Lazaru Pavloviću na leto sigurno neće biti predložena pozajmica, zato što je blizu startnih 11. Pojačao je rad u svim segmentima, sve od njega zavisi. Status mu je takav da može da počne, da uđe ili da ne bude u protokolu, ali o pozajmici nema govora- zaključio je Aleksandar Stanojević, trener Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija