• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2021

11:16

PARTIZANOVAC HVALI ZVEZDU PRED DERBI! Nadigrali su Milan, uzdam se u Stanojevića!

Partizan

PARTIZANOVAC HVALI ZVEZDU PRED DERBI! Nadigrali su Milan, uzdam se u Stanojevića!

Podeli vest

Aleksandra Stanojević preporodio je crno-bele, pa su sve oči uprte u trenera pred dul sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić" (sreda, 18.00, Arena 1)

Stanojević zna kako da izađe na kraj sa ljutim rivalom u Ljutice Bogdana.

Dolaskom Saleta na klupu Partizana se mnogo toga promenilo. Takmičarski igramo mnogo bolje i to je upravo ono što sam znajući njega i očekivao. Ne sumnjam da će taktički odlično pripremiti ekipu za derbi. Po mom mišljenju, deca Partizana su uvek znala da se dobro pripreme za velike utakmice, zato sam miran i siguran da će Stanojević to i sada učiniti - ističe Albert Nađ, nekadašnji kapiten Parnog valjka, sada trener Teleoptika, u rzagovoru za Novosti.

- Očekujem i sada tvrdu, takmičarsku utakmicu. Zvezda nema opterećenje moranja zbog velike prednosti koju ima na tabeli, dok Partizan sigurno razmišlja o tome da bi prilaskom na šest bodova zaostatka mogao da vreba kikseve rivala u nastavku prvenstva. Kako god da bude, rezultat u derbiju je uvek važan, bez obzira na to da li se igra za titulu ili je stvar prestiža. Titula se ipak gubi i osvaja u manjim utakmicama.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević ne tuguje na Marakani

Nekadašnji vezista u prvi plan ističe Partizanovog špica, a hvali i Stanojevićevog kolegu na suprotnoj klupi, Dejana Stankovića.

- Kada su u pitanju pojedinci, izdvojio bih Holendera, mnogo mi se sviđaju njegove kretnje, otvaranja, uopšte uticaj na igru Partizana. Uz to i defanzivno mnogo doprinosi ekipi. Deki Stanković i ja smo počeli u istom klubu, kasnije bili i saigrači u reprezentaciji. Radi odličan posao i trenutno ima veći fond igrača u odnosu na Partizan. Kod Zvezde se praktično i ne oseti kada neko od startera izađe, pošto često izmene donesu više. Zvezda zaslužuje sve čestitke za igre u Evropi, po mom mišljenju su ispali od slabije ekipe u tom trenutku, nadigrali su Milan na San Siru - smatra Nađ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija