• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2021

23:04

STANOJEVIĆ ODBRUSIO! Kako je liga slaba? Zvezda igra LŠ mi LE, prodajemo igrača u Siti

Partizan

STANOJEVIĆ ODBRUSIO! Kako je liga slaba? Zvezda igra LŠ mi LE, prodajemo igrača u Siti

Podeli vest

Aleksandar Stanojević želi samo pobedu u 164. večitom derbiju, jer bi trijumf Crvene zvezde (sreda, 18.00, Arena 1, B92) značio kraj trke za titulu

Dan pred duel Zvezde i Partizana bivši fudbaler Crvene zvezde  "podgrejao" je atmosferu.

Ivan Vukomanović je prokomentarisao da je jako loše po srpski fudbal kada Partizanu ni 17 uzastopnih pobeda nije dovoljno da se makar malo približi Zvezdi i da je kvalitet domaće Superlige sa 20 klubova značajno - razvodnjen.

Vidim da mnogi pričaju kako je liga slaba, da smo mnogo iznad ostalih timova u njoj. Kad je tako, onda to meni znači da je Partizan na dobrom putu, jer se nije baš tako lako pobeđivalo u prethodnom periodu, sećamo se da smo se borili i za drugo-treće mesto na tabeli. Sad, odjednom, liga slaba - nezadovoljan je Stanojević i kaže da su ovako dugačke serije pobeda s vremena na vreme sasvim normalne.

- Sporadično se prave dugačke serije pobeda. Pre dvadesetak godina Ljubiša Tumbaković je imao 15 u prvenstvu, pre deset godina ja 16, sad 17, možda će neko opet za deset leta... Ako gledate pozitivno, možete da kažete da se nešto radi kako valja. Valjda su Miodrag Grof Božović ili Vladan Milojević, takođe, uspešni, ako su pravili dugačke trijumfalne nizove. Na kraju krajeva, pobeđivalo se tako i 80-ih, 90-ih godina prošlog veka, pa se nije pričalo da nam je liga slaba.

Foto: fkpartizan.rs

 

- Infrastruktura nam je u očajnom stanju, ali ne možete zbog toga da umanjite sve nas koji radimo stručni deo posla na određen način. Kao ni Partizanovo učešće u nokaut fazi Lige Evrope pre tri godine, Zvezdina dva vezana plasmana u Ligu šampiona, Milorad Mažić je izašao iz ove lige, neki igrači, poput Filipa Stevanovića, stigli do Mančester Sitija... Nije baš tako loše kao što se priča.

Stanojević u silnim pobedama Partizana ne vidi ništa neobično.

- Prirodno je da igrači i ja, kad već zarađujemo po 15 puta više od onih u drugim klubovima, dobijamo uzastopno. Za mene je to normalno stanje, da Partizan pobeđuje redovno. Ipak smo mi veliki klub, imamo veći budžet. Imponuje mi to. Znači da je Partizan iznad svih. E, na to sam ponosan - rekao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17