• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

00:18

STOJKOVIĆ UTUČEN, JAVIO SE POSLE HAOSA! Izvinjavam se, izneverio sam trenera i saigrače!

Partizan

STOJKOVIĆ UTUČEN, JAVIO SE POSLE HAOSA! Izvinjavam se, izneverio sam trenera i saigrače!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojkovič oglasio se posle finala Kupa, koji su crno-belin izgubili od Crvene zvezde posle penala (4:3)

Utučen je Stojković posle Kupa. Prvo je posle koškanja sa Krstoveć nasao haos i tuča na terenu, a onda ga je provocirao Marko Gobeljić.

Igrač Zvezde je skinuo gaće ispred golmana Partizana, kao odgovor na njegovu izjavu pre meča da ga treba silovati ako Partizan ne uzme Kup.

Posle meča, izvinio se navijačima što je u jednom momentu izgubio dostojanstvo i prihvatio je potpunu odgovornost za zapaljivu izjavu uoči finala Kupa.

- Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, su zaslužili da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim Partizanovcima! Neizmerno mi je teško. Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti!

Foto: Starsportphoto

 

- Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad! Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara! -  rekao je Vladimir Stojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 2 godine

Sad posle ovoga da u Srbiji postoji pravi FSS trebali bi da kazne obadva kluba sramota pa zar ovi nasi fudbaleri ne shvataju da ove utakmice prati cela EU i šire i da ostavljamo samo prljavu fleku na licu a kao drugo Zvezda sutra dovodi Dragovica u klub sedi im na klupi i posmatra ovako nešto gde u Austriji I Nemačkoj ne postoji i kako će on sutra imati misljenje o našim klubovima i mečevima.

Sumadinac

pre 2 godine

Sta reci posle ovoga, živim u Austriji decenijama i ovde postoji derbi i kupovi ,kao na primer Rapid i Austrija iz Wiena ali ovakvih scena jos nisam video . Volim Zvezdu to je moj omiljeni klub,ali iskreno sad su mnogi preterali kao Stojković tako Gobljelic ovo sto je uradio Gobljelic je prava sramota kao i Kanga .Gabonac bi morao znati u kakvoj je aferi umešan u Africi i još mu klub pomaže. Ako FSS nešto ne preuzme i nekazni oba kluba tad moramo znati da je nas fudbal potpuno propao . Posle jučerašnje utakmice Kupa Srbije i smena u FSS dobro se vidi da kod nas nema vise fudbala . Mislim da je vreme da presednik Vucic preuzme nešto u svoje ruke i pokuša da spasi ovaj sport.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija