• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2021

18:02

PARTIZAN NACILJAO JOŠ JEDNU "BOMBU"! Iz HUMSKE niko ne ide, nadaju se PROCENTIMA od Sadika, Vlahovića i Milenkovića!

Partizan

PARTIZAN NACILJAO JOŠ JEDNU "BOMBU"! Iz HUMSKE niko ne ide, nadaju se PROCENTIMA od Sadika, Vlahovića i Milenkovića!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana spremni su za početak nove sezone

Crno-beli će svoju premijeru imati u subotu protiv Proletera od 21 čas u Humskoj, a trener Aleksandar Stanojević dobio je tri velika pojačanja. 

Ipak, direktor Miloš Vazura danas je u razgovoru sa medijima otkrio da će stići još jedan kvalitetan fudbaler do kraja prelaznog roka bez obzira na sve. 

- Znamo da ćemo dovesti sigurno još jednog igrača. Hoćemo dobrog fudbalera, pratimo i biramo, a odlasci zavise od ponuda - rekao je Vazura. 

Foto: Starsportphoto

Do sada je Partizan pritisak "preživljavanja" morao da rešava prodajom najboljih igrača iz prethodne sezone, ali Vazura ističe da ovoga puta neće biti taj slučaj. 

- Pet godina već prodajemo igrače, uvek smo u plusu... Očekujemo transfer Sadika gde imamo procente. Ne moramo da prodamo nikoga jer ima procente za dosta igrača - Milenković, Vlahović, Mitrović, Sadik. U najgorem slučaju ćemo zaraditi još četiri miliona evra od Nigerijca - dodao je direktor Partizana. 

Još uvek nije rešen slučaj odbeglog Asana koji je juče počeo da rešeta mreže u novom klubu - Bohumu. 

- Mi smo podneli tužbu, očekuje se njihov odgovor na to. Početkom avgusta će biti njihov odgovor, prvo ide na FIFA, pa onda na Sportski sud u Lozanu. Bio sam sa našim advokatima, stojimo pozitivno u tom slučaju. 

Najviše pažnje u javnosti privukao je povratak Rikarda Gomeša u Humsku, a Vazura kaže da su pojačanja spremna da pomognu u borbi za titule i Evropu. 

- Doveli smo tri pojačanja. Sve što sam dobio od sportskog sektora je pozitivno. Saničanin se dobro uklopio dobro. Hteli smo da dovedemo povratnika stranca, na Rikardu radimo od januara, pošto nikad nema vremena za prilagođavanje, a on se odmah prilagodio. Kao da nije odlazio. Pantić je povratnik, izgleda dosta dobro, a moja želja već tri godine je da bude igrač Partizana, nije isto kao kada je na pozajmici - istakao je on. 

Foto: Starsportphoto

Naravno, poslednjih meseci se šuška i o odlascima, a najviše priča ima o Sejdubi Sumi. 

- Ja ne radim tako da kažemo neke okvire. Čekamo, videćemo, Suma je dugo u Partiznau i radićemo da svi budemo zadovoljni. Igraće dok ne bude ponude. Ako ne bude, ostaće, šta da radimo, nije to ništa loše. Za sada je tu i videćemo šta će da bude. Zbog takve glupe stvari kao što je krađa pasoša nije prošao pripreme, ali šta da radimo - rekao je Vazura i dotakao se Bajbeka i Stojkovića. 

- Sa Bajbekom smo u pregovorima za raskid ugovora. Idemo u tom smeru. Nažalost, tako je kako je. Stojković je kapiten, imamo dobar odnos, sa njim ćemo se lako dogovoriti. Vidim da mediji pišu da ide, ali mi o tome ne razmišljamo. U subotu će biti na golu. Neće postojati problem oko njega i budućnosti. Sve ćemo se dogovoriti sa njim - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija