• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2021

14:30

ŽOC RASPAMETIO SMAILAGIĆA! Najbolji korak u karijeri, radiću sa Obradovićem!

printscreen

Partizan

ŽOC RASPAMETIO SMAILAGIĆA! Najbolji korak u karijeri, radiću sa Obradovićem!

Podeli vest

Partizan je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu u kojoj ima najviše ambicije u ABA ligi, Evrokupu i domaćim takmičenjima.

Novi košarkas Partizana Alen Smailagić priključio se treninzima. Oduševljen je ekipom i trenerskim znanjem Željka Obradovića.

- Oduševljen sam načinom rada, trenerom i njegovim znanjem. Stvarno sam spreman da učim od svih, gledam i radim -  rekao je Smailagić za klupsku televiziju.

Smailagić se pridružio crno-belima, pošto je završio karijeru u Golden Stejtu i istakao da mu je povratak u Evropu i rad sa Obradovićem najbolja odluka u karijeri.

- Najbolji korak u karijeri mi je to što sam došao da radim sa trenerom koji ima takvo iskustvo, koji može mnogo da me nauči. To ću moći da primenim u nastavku moje karijere - izjavio je Smailagić.

Foto: USA Today

 



Alen Smailagić je šesto pojačanje Partizana ovog leta. Pre njega angažovani su i Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruc i Dalas Mur, naravno uz najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića.

Rođeni Beograđanin ponovo je kod kuće.

- Neverovatno, zaboravio sam ovaj osećaj, trebalo mi je neko vreme da se priviknem ponovo, ali sad sam nazad, sa obe noge na zemlji i spremam se za sezonu. Moja očekivanja su onakva kakve su i ambicije kluba.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija