• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

00:39

/ANKETA/OCENE/ MOŽE LI PARTIZAN DO PREOKRETA PRED GROBARIMA!? Odbrana KAPITULIRALA na ATLANTIKU!

starsport

Partizan

/ANKETA/OCENE/ MOŽE LI PARTIZAN DO PREOKRETA PRED GROBARIMA!? Odbrana KAPITULIRALA na ATLANTIKU!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz u novoj sezoni

Iako u najgorem mogućem trenutku Partizan je doživeo prvi poraz u aktuelnoj sezoni, te će im za sedam dana u Beogradu biti potrebna pobeda protiv Santa Klare kako bi izborili grupnu fazu Lige konferencija. 

Nažalost, odbranbeni deo tima koji je mnogo puta do sada čuvao crno-bele, danas je uzeo "slobodan dan". Sa druge strane, Santa Klara je pokazala da je nezgodna iako su "desetkovani" igrali protiv Partizana zbog koronavirusa! 

Anketa

Ocene: 

Aleksandar Popović 6,5 - Kada golman posle samo tri minuta primi gol sigurno da mu je samopouzdanje poljuljano. Videlo se da "golobradI" čuvar Partizanov mreže nije bio samouvren kao na ranijim mečevima. Sredinom prvog dela je umalo počastio Santa Klaru posle lošeg ispucavanja, ali je Karlos Džunior "šutirao" pored gola. 

Foto: Starsportphoto

Slobodan Urošević 6 - Da nije bilo glupog žutog kartona u nadoknadi vremena Urošević bi imao i veću ocenu, ali je nepažnjom lišio saigrače svoje pomoći u revanšu zbog treće javne opomene u ovim kvalifikacijama. 

Igor Vujačić 6 -  Jeste Vujačić postigao "gol nade" za Partizan, ali je bio i direktan krilac kod dva pogotka Santa Klare. Sa Miljkovićem deli odgovornost za prvi, a za drugi objašnjenja nema! Od igrača njegovog kalibra očekuje se mnogo više, a pre svega koncentracija. Nedopustivo je lopta prošla pored njega u prvoj situaciji, a Karlos samo malo promenio pravac i prevario Popovića. Japanac Moriba je uspeo da ga "baci" na zemlju jednim lažnjakom, a potom ga je i Karvaljo okretao kako je stigao. 

Siniša Saničanin 6 - Najbolji član defazivnog tima Partizana iako i njemu na dušu može drugi gol Santa Klare. Ipak, u odnosu na mršavu partiju Vujačića, Saničanin je bio bez greške.

Aleksandar Miljković 5,5 - Na prstima jedne ruke mogu se izbrojati kontakti sa loptom koje je imao desni bek Partizana. Vapili su crno-beli za njegovim oporavkom, ali je tokom prvog poluvremena delovalo da su Marko Živković i Aleksandar Lutovac pokazali mnogo više protiv DAC-a i Sočija. 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Šćekić 7 - Po ko zna koji put je vadio "kestenje iz vatre", a Portugalci očigledno nisu uradili domaći kada je Crnogorac ostao sam posle prekida i lako proigrao Vujačića. Nije mnogo komplikvao kao njegov parnjak i bio je jedan od najboljih na terenu tokom svih 90 minuta. Čini se da je kupio mestu i timu i kada je revaš u pitanju. 

Miloš Jojić 5 - Nije bio Saša Zdjelar u stanju da nastupi na večerašnjem meču, a da jeste pravo pitanje bi bilo koliko bi crno-beli bili bolji, jer je teško da može gore od nastupa Miloša Jojića! Nakon "doktorske" partije protiv Sočija prethodne nedelje, nekadašnji vezista Borusije totalno se pogubio. Imao je dve šanse iz slobodnog udarca, pogodio je živi zid, Karlos ga je u finišu prvog dela okrenuo, te je i rano "požuteo". Sve u svemu, utakmica za zaborav! 

Lazar Marković 7,5 - Ponovo je kapiten Partizana bio i najbolji igrač! U prvom poluvremenu je video da nema pomoć saigrača, te je na startu drugog sam povukao i šutirao iako bi verovatno u drugim okolnostima proigrao Rikarda. Ponovo je pravio "krš i lom" po desnoj strani, izluđivao Mensura koji je prinudno rešenje Santa Klare, ali je falio gol. U finišu meča se izmorio, te je ustupio mesto mlađem kolegi Nikoli Terziću. 

Bibras Natho 6,5 - Igrač koji jedim potezom (centaršutem) promeni tok meča! Još jednom je Izraelac bio nevidljiv, a onda megičnim dodavanjem vratio život Partizanu i sačuvao nadu za revanš. Uspeo je da se izbori da izvede jedan prekid, teledirigovanim pasom pronašao Aleksandra Šćekića, da bi njegov potez ulepšao Igor Vujačić golom. 

Foto: starsport

Filip Holender 5 - Možda i najslabiji deo ofanzivnog dela crno-belih. Natho i Marković su imali makar neki pokušaj, a mađarski reprezentativac ništa. Oseti se da nije prošao pripreme sa timom i da će biti potrebno vreme da se vrati na prošlogodišnji nivo. 

Rikardo Gomeš 6 - Ruku na srce, nije Rikardo Gomeš imao mnogo prostora da se pokaže na Azorskim ostrvima, ali ono što je dobio, morao je bolje. U prvom poluremenu je imao jednu dobru šansu, ali je više "mislio" na penal nego na gol, te je najbolja šansa crno-belih propala.

Izmene: 

Aleksandar Lutovac 6,5 - Daleko bolji od Holendera! Kada je ušao leva strana Partizana je prodisala, imao je dobru šansu u finišu meča, ali je Fernandeš odbranio njegov udarac. Ozbiljno se nameće da ukoliko Pantić ne bude u stanju da igra za nedelju dana zauzme mesto u startnoj postavi. 

Sejduba Suma 5 - Ušao nervozan, dobio žuti karton posle tri minuta i ništa drugo! 

Milan Smiljanić bez ocene - Premalo vremena za konkretan učinak.

Nikola Terzić bez ocene - Premalo vremena za konkretan učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija