• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2021

12:44

PROBLEM JE BIO U NAMA, MORAMO SVE DRUGAČIJE U BEOGRADU! Rikardo zna uzroke PORAZA Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

PROBLEM JE BIO U NAMA, MORAMO SVE DRUGAČIJE U BEOGRADU! Rikardo zna uzroke PORAZA Partizana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija od Santa Klare sa 2:1 (1:0)

Prvi poraz u sezoni i to u veoma lošem trenutku po Partizan. Crno-beli su na pragu eliminacije iz evropskog takmičenja nakon što ih je Santa Klara dobila sa 2:1, ali mnogo više brine igra čete Aleksandra Stanojevića. 

Ipak, svesni su u Humskoj da je izdanje na Azorskim ostrvima bilo ispod očekivanja. Jedan od "lošijih" na terenu bio je Rikardo Gomeš, a upravo je napadač crno-belih pokušao da objasni šta se desilo protiv Santa Klare. 

Foto: Starsportphoto

- Nismo mogli da igramo onako kako umemo. Ne znam šta se desilo, nismo pokazali agresivnost koju inače pokazujemo, nismo igrali onako kako inače igramo. Ipak, mislim da je sve još uvek otvoreno. Izgubili smo, ali smo postigli gol, tako da je sve otvoreno za revanš. Uradićemo sve da promenimo rezultat - rekao je Rikardo Gomeš. 

Momak za Zelenortskih ostrva je devet godina nastupao u Portugalu i sigurno poznaje prilike tamošnjeg fudbala, ali i samog rivala Partizana. 

- Gledao sam njihove utakmice, imaju dobre igrače, kao što smo videli. Mislim da nam je najviše nedostajala agresivnost. Da smo igrali onako agresivno kako umemo, mogli smo da stvorimo više šansi i postignemo gol. Nije bio problem u vlažnosti i terenu, nego u timu. Nismo igrali dobro, moramo da razmislimo o ovoj utakmici i vidimo gde smo pogrešili da bismo to popravili do sledećeg susreta - dodao je centarfor crno-belih. 

Partizan je protiv Santa Klare igrao bez dvojice standardnih prvotimaca. Povrede muče Sašu Zdjelara i Danila Pantića, situacija sa zamenikom kapitena je nešto bolja, dok Pantić sigurno neće nastupati ni u revanšu. 

Foto: Starsportphoto©

- To su dva standardna igrača, igrali su svaku utakmicu. Međutim, mi tu ništa ne možemo, sem da ih čekamo da se vrate. Nadam se da će nam se Zdjelar uskoro pridružiti, znam da Pantić ne može još neko vreme. Svaki igrač nam je od pomoći - otrkiva Rikardo. 

I za kraj, uveren je napadač Partizana da će sve profunkcionisati u revanšu u Beogradu. 

- Oni su samouvereni, pustili smo ih da igraju kako su oni želeli, nismo bili dovoljno agresivni. Moramo da igramo potpuno drugačije, moramo da pokažemo šta umemo pred našim navijačima. Moramo da pobedimo - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija